Akdeniz'in Akili Başbakandan Ne İstedi?

Erdoğan'ın Akil İnsanlar Heyeti ile yaptığı toplantıda Kadir İnanır'la giriştiği diyalog gülüşmelere yol açtı. Akdeniz Bölgesi grubunda yer alan Kadir İnanır, Başbakan'a "Keşke hep böyle yumuşak konuşsanız" dedi. Bakın Başbakan bunu nasıl cevapladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Haziran 2013 10:07
Akdeniz'in Akili Başbakandan Ne İstedi?

Başbakan Erdoğan’ın, çözüm sürecine yönelik 2 aylık saha çalışmalarını tamamlayan Akil İnsanlar ile dünkü final buluşmasında, Gezi Parkı eylemleri de gündeme geldi.

"GEZİ'Yİ ŞİMDİ KONUŞMAYALIM"
Erdoğan’ın, “Bunun için toplanmadık. Toplantının amacı bu değil. Bugün barış süreci ve gelinen nokta ile yapılan çalışmaları değerlendirelim. Bunun dışında başka konulara isterseniz konuşmayalım” sözlerine karşın bazı Akiller, Gezi eylemlerindeki hükümetin tutumuna ilişkin bazı eleştirilerini gündeme getirdiler.

"KADİR İNANIR'A FİLMLİ YANIT"
Hürriyet'ten Turan Yılmaz'ın bildirdiğine göre Başbakan, Gezi eylemlerine yönelik sert çıkışlarına yönelik, “Burada çok yumuşak konuşuyorsunuz, her zaman böyle konuşsanız” diyen İnanır’a, “Buradaki sohbet toplantısı, biz bizeyiz. Ama dışarıda topluma konuşmak ayrı. Sen Kadir İnanır’sın, filmlerindeki rolün ile buradaki durumun aynı mı?” diye yanıt verdi.

Erdoğan’ın bu esprili yanıtı salonda gülüşmelere yol açtı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.