Akdeniz’in Parlayan Yıldızı Isparta’yı Çok Sevdi

Akdeniz Bölgesi’nin sektöründeki yıldızları arasında yer alan 1e1 market bölgedeki 43. Isparta’daki 2. marketini açtı. Açılışta konuşan Genel Müdür Atlan Vural, ‘yerel’ ürünlerin önemine dikkat çekerek “Size ucuzluğu getirdik” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ocak 2013 11:51
Akdeniz’in Parlayan Yıldızı Isparta’yı Çok Sevdi

Yaklaşık 20 yıllık geçmişiyle sektöründeki yıldızlar arasında parlayan 1e1 marketler zincirine bir yenisi daha eklendi. Bölgede 43. Isparta’da ise 2. 1e1 market Modernevler Mahallesi Çevre Yolu üzerinde görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.



YEREL BİR MARKA
İzlediği akıllı stratejilerle planlı büyümesini sürdüren 1e1 market Genel Müdürü Atlan Vural, 1e1 Marketler zincirinin yerel bir marka olduğuna işaret ederek “Biz Isparta Burdur ve Antalya insanına hizmet sunmayı gerçekten seviyoruz. Paralarımız İngilizlere, Almanlara, Fransızlara gitmesin istiyoruz” dedi.



YEREL SERMAYE BÜYÜMELİ
Yerel sermayenin büyümesi gerektiğine dikkat çeken Vural, “Biz aynı dili konuşuyoruz. Yerel sermayeye de son derece önem veriyoruz. Kısmet olursa Isparta’ya bu yıl içerisinde 3. marketimizi de açmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Vural, sözlerini, “Yerel olan her şeye değer verin. Bizi büyütecek olan yine bizleriz” ifadeleriyle tamamladı.



İŞTE 1e1 MİSYONU
1e1 Marketler zincirinin misyonu hakkında da bilgiler veren Genel Müdür Vural, “İnsana ve insana ait değerlere saygılı olmak, müşterilerinin temiz, aydınlık, ferah ve hijyenik koşullarda alışveriş yapmasını sağlamak, tanıtım ve kampanyalarında duyurduğu hizmet ve ürünleri eksiksiz olarak zamanında yerine getirmek, bulunduğu bölgelerin her zaman en çok tercih edilen ‘Alışveriş Merkezleri’ olması özelliğini koruyarak ve devamını sağlayacak avantajları sunmak 1e1’in misyonudur” dedi.
1e1’in bir satış şirketi olduğunu belirten Vural, “1e1; bir satış şirketidir. Bu nedenle vizyonu, misyonu ve değerleri çok önemlidir. 1e1 ticaretini daima bu çizgiler içinde sürdürmekte, tüm çalışanlarıyla birlikte başarı çizgisini daima daha ileriye ve yukarıya taşımaya devam etmektedir. Modern perakendecillikte Akdeniz bölgesi ve Antalya çevresinde yayılma ve marketçilik sektöründe kurumsallaşmayı ana hedefi haline getiren, tüketici beklentilerini hep önde tutarak, müşteri merkezli bir işletim, müşteriyle ‘birebir’ etkileşim kurmayı kendine vizyon olarak belirlemiştir” şeklinde konuştu.



Açılışta hazır bulunan ITSO Yönetim Kurulu Üyesi ve 1e1 Marketlerinin de tedarikçisi olan Şükrü Top’ta yerel ürünlerin gelişmesi gerektiğini kaydederek marketin Isparta’ya hayırlı olmasını temenni etti.

15 KİŞİYE İSTİHDAM
Yaklaşık 15 kişinin istihdam edileceği 1e1 Market Modernevler Şubesi’nin açılışına özel bir de kampanya düzenlendi. Marketten 300 TL ederinde alışveriş yapan ilk 10 müşteriye çeyrek altın hediye edildi.
1e1 Market’in açılış kurdelesi de duayen gazeteci Hilmi Özdemir, ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Top ve müşterilerle birlikte kesildi.
Bizde ajans32 ailesi olarak Mehter takımının konseriyle açılan 1e1 Markete hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.