Akdoğan’a Müjde

Ajans32’nin gündeme getirdiği “Asfaltsız Köy” haberine İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nden cevap geldi. Köyün KÖYDES kapsamında asfalt planına alındığı ve Temmuz ayında asfalt çalışmalarının başlayacağı bildirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Haziran 2013 15:45
Akdoğan’a Müjde

Ajans32 internet sitesi ve Ajans32 Gazetesi’nde gündeme gelen “Asfaltsız Köy” haberimize İl Özel İdaresi’nden cevap geldi.

Özel İdare Genel Sekreteri, İbrahim Yıldırım konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Akdoğan Köyü’nün yollarının bölgedeki Mermer Ocaklarının mermer nakilleri sırasında bozulduğunu ve Akdoğan köyü yolunun alt yapı çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Yolun asfaltlama çalışmalarının Temmuz ayında başlayacağını bildiren Yıldırım, “Ayrıca diğer köy yolları içinde bütçe imkanları dahilinde, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım açıklamasında “İlimizde çok sayıda bulunan mermer ocakları ile ilgili çok sayıda İl Özel İdaresi yol ağında bulunan yollarda ciddi bozulmalar oluşmaktadır. Sitede yayınlanan habere konu olan Eğirdir Akdoğan Köyü yolu da mermer ocağından mermer nakilleri nedeniyle bozulmuştur. İl Özel İdaresi Akdoğan Köy yolu ile ilgili 2012 yılında alt yapı çalışmaları tamamlanmıştır. Teknik olarak alt yapısı tamamlanan yolun sıkışması ve asfalt yapılmaya hazır hale gelmesi için gerekli süreye ihtiyaç duyulmaktadır. 2013 yılında KÖYDES kapsamında adı geçen yolun asfaltlanması, planlamaya alınmış, hava şartlarına bağlı olarak Temmuz 2013 yılında asfaltlama yapılacaktır. Haberde belirtildiği üzere Akdoğan Köyüne ilgisiz kalındığı doğru değildir. İl Özel İdaresi 2012 yılından bu yana çalışmalara devam etmektedir. Ayrıca diğer köy yolları içinde bütçe imkanları dahilinde, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürmektedir. Kamuoyunun bilgilerine sunulur” ifadelerini kullandı.

Asfaltsız Köy İsyanda Haberimiz İçin Tıklayın

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum