AKEDAŞ’tan Eğirdir’de Ağaç Katliamı

Eğirdir poyraz mahallesinde bulunan inek denizi mevkiindeki orman alanda bulunan Çam ve Sedir ağaçları TEDAŞ ekipleri tarafından elektrik tellerine değiyor yangın çıkaracak gerekçesi ile köklerinden kesildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Eylül 2014 12:09
AKEDAŞ’tan Eğirdir’de Ağaç Katliamı

Eğirdir’de 40-50 yılda yetişen, mahalle halkının ve Eğirdirlinin göz bebeği gibi baktığı ağaçları TEDAŞ Yetkilileri acımadan kesmeye devam ediyor.

İnek Denizi mevkiindeki ormanlık alandaki bir çok ağaç köklerinden kesilmesine halk tepki gösterirken, gerek Orman Bölge Müdürlüğü gerekse’de TEDAŞ’tan konu ile ilgili hiçbir açıklamanın yapılmaması düşündürürken, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise gerekli cezai uygulamanın yapılacağının altını çizerek, bunca yıllık emeklerimiz, 30 dakika’da heba oldu, yazık oldu” dedi.

Mahalle halkı yıllardır doğa ile iç içe yaşıyor, çocukluklarında bu ağaçların buraya dikildiğini söyleyen bazı vatandaşlar, bu ağaçlar kesilirken sanki bizi kestiler, çok üzüntülüyüz, dediler. Halk yetkililerden bu konu ile ilgili cevap bekliyor.

Haber- FOTO : EMRAH ÇELİK

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum