Akiller Beni Ziyaret Edemez!

Akil İnsanlar'a Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'dan sert tepki. Geçtiğimiz günlerde Burdur'a gelen Akiller Isparta'da Başkan Günaydın'ı ziyaret edecek mi? Bu açıklamadan sonra biz pek sanmıyoruz!

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2013 15:53
Akiller Beni Ziyaret Edemez!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın,Akil Adamların 4 unsuru halka enjekte etmeye çalıştığını söyledi.

Böyle bir yöntemle terörün sona ermeyeceğini ve halkın da bu lanet örgütten kurtulamayacağını ifade eden Başkan Günaydın; “Şimdi de Akil İnsanlar diye bir olgu attılar ortaya. Ülkede bir ‘Akil İnsanlar’dır gidiyor. Peki bu Heyetler ne yapıyor? Ezberlemişler dört konuyu dönüp dolaşıp bunu halka söylüyorlar. Neymiş yok analar ağlamasın, barış içinde yaşayalım, terör dursun, Güneydoğuyu kalkındıralım. Hayır arkadaş, bu ülke bir bütündür. Böyle söylemlerle ülke bölünmeye çalışılıyor. Bu ülkede Türk – Kürt çatışması veya Türk – Kürt ayrımı diye bir şey yoktur. Ama, mevcut hükümet bunu varmış gibi gösteriyor. Türkiye Cumhuriyeti bir bütündür ve asla bölünemez. Bu ülkede yaşayan Türk, Kürt, Çerkez, Laz herkes eşit haklara sahiptir. Onun için, ben böyle bir heyeti kabul etmiyorum. Bu heyet Isparta’ya gelirse zaten bana da gelmezler. Yani beni ziyaret edeceklerini sanmıyorum ve ihtimal de vermiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum