Akiller Isparta'ya Gelecek

Isparta’ya en son 20 Mayıs 2013 tarihinde gelen Akil İnsanlar heyeti, tekrar Ispartalılara çözüm sürecini anlatacak ve sizlerin görüşlerini alacak. Akiller ilk Isparta ziyaretinde çeşitli protestolarla karşılaşmışlardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2014 16:28
Akiller Isparta'ya Gelecek

Hükümet tarafından çözüm sürecini anlatması için özel olarak gönüllük esasına göre kurulan ve Akil İnsanlar olarak adlandırılan grup, önümüzde ki aylarda ilimize tekrar gelecek ve süreci kamuoyuna anlatacak.

Akil İnsanlar Heyetinin ilk Isparata ziyareti bazı kesimler tarafından protestolarla karşılanmış kentte gün boyu geniş güvenlik önlemleri alınmıştı.

Çözüm sürecinin ilk başladığı dönemde Erdoğan'ın akil insanlarla beraber Bakan, Milletvekili ve Belediye Başkanlarına vatandaşa 'Çözüm sürecini anlatın' talimatını Başbakan Davutoğlu yineledi.

AK Parti, Anadolu seferberliği ilan etti ve 81 ile giderek yeniden çözüm sürecini yeniden anlatacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu, kritik dönem öncesi parti yöneticilerine “Ülkenin her yanını dolaşın” talimatı verdi.

Hisarcıklıoğlu'nun başkanlık ettiği heyette Lale Mansur, Tarık Çelenk, Kadir İnanır, Nihal Bengisu Karaca, Şükrü Karatepe, Muhsin Kızılkaya, Öztürk Türkdoğan ve Hüseyin Yayman yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum