Akıllı Telefon Çılgınlığı!

Son iki yılda akıllı telefon kullanımının hızlı bir artış kaydettiğini belirten cep telefonu satıcısı Mustafa Kara, “İnsanlar artık bilgisayarlarını ceplerinde taşıyorlar. Devir akıllı telefon devridir” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2013 16:42
Akıllı Telefon Çılgınlığı!

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte günümüzde akıllı telefon satışlarının her geçen gün artış kaydettiğini belirten Selin Cep Centre işletmecisi Mustafa Kara, son 2 yılda büyük aşama kaydeden cep telefonlarının artık hayatın vazgeçilmez birer parçası olduğunu belirtti.

İnternet kullanımı, internet üzerinden özel telefon görüşmeleri, medya (fotoğraf – ses - müzik) gönderimi için yazılmış programların kullanımının yanında, 3 boyutlu oyun oynama şansı sunan akıllı telefonlar için eğitim kursları bile açıldığına dikkat çeken işletmeci Mustafa Kara, “Son günlerde akıllı telefon satışlarımız oldukça iyi durumda. Android sisteminin hayatımıza girmesiyle birlikte cep telefonu üreticileri de kendilerini aştılar.

Artık symbian işletim sistemli cep telefonları çağın biraz daha gerisinde kalmış durumda. Anrdorid ve İos işletim sistemli telefonlar hemen her alanda kullanılır hale geldi” diye konuştu.

DEVİR, AKILLI TELEFON DEVRİ
Akıllı telefonlarda, insanların ihtiyacı olan hemen her şeyi bulabildiğini aktaran Kara, “Bu telefonlarda her şey var. Eğer teknolojiye uyum sağlamak istiyorsanız, her şeyi anlık olarak takip etmek durumundaysanız bu telefonları kullanmak durumundasınız.

Artık İnsanlar haberleri okumak için bir gün beklemek zorunda değiller. Ellerinin altındaki telefon sayesinde her şeyi anlık olarak takip edebiliyorlar. Artık devir değişti. Devir, akıllı telefon devridir” ifadelerini kullandı.

BİLGİSAYARLARIMIZ ARTIK YANIMIZDA…
Günümüzde akıllı telefonların piyasaya çıkışıyla birlikte, masaüstü ve dizüstü bilgisayar kullanan kişi sayısında da gözle görülür bir azalma olduğunu ifade eden Kara, “İnsanlar artık bilgisayarlarını yanlarında taşıyorlar” dedi.

Kara, iş alanındaki zorunlu haller dışında artık akıllı telefonların daha avantajlı hale geldiğini söylerek, “Günün her saatinde, her yerde ve her durumda telefonunuzun sinyal aldığı tüm ortamlarda, akıllı telefonlarınızla interaktif alanda istediğiniz her şeyi yapma şansına sahipsiniz. Tek ihtiyacınız olan elektrik, internet ve akıllı telefon…” ifadelerine yer verdi.

HER KESİM TEKNOLOJİYE AYAK UYDURMA ÇABASINDA…
Akıllı telefon kullanımı konusunda, satış yaptıkları müşterileri gerekli kullanım bilgisi sağladıklarını da anlatan Kara, “Halkımızın teknolojik anlamda bilgilendirilmesi adına elimizden gelen desteği sağlıyoruz.

Bunun yanında bildiğim kadarıyla Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) bünyesindeki Yaşam Boyu Eğitim Merkezi’nde (YBEM) bu konuda kurslar düzenleniyor. Android kullanımı konusunda vatandaşlara gerekli bilgileri sağlıyor. Bu çok güzel bir şey…

Teknolojik anlamda artık her kesim çağa ayak uydurmak için gerekli desteği sağlıyor. Vatandaşlarımızın bu kurslardan gerekli kazanımları sağlaması taraftarıyız. Bu durum bizim satışlarımıza da artı yönde yansıyacaktır diye ümit ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum