Akkaya Artık Şifa Hastanesinde

Isparta’nın, tanınmış cerrahlarından, SDÜ Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Akkaya, Özel Şifa Hastanesi'ne hizmetine devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Temmuz 2012 11:02
Akkaya Artık Şifa Hastanesinde

Bölge'nin önde gelen özel hastanelerinden olan Şifa, son olarak Göğüs Hastalıkları alanında rüştünü ispat etmiş olan Prof. Akkaya'yı transfer etti. Basın mensuplarının karşısına çıkan hastane yönetimi sürpriz transferi kamuoyu ile paylaştı. Tanıtım töreninde konuşan Özel Şifa Hastanesi Başhekimi Kumru Aygül, alanında Türkiye'nin en iyi hekimlerinden olan Ahmet Akkaya ile çalışmaktan gurur duyduklarım söyledi.

Aygül: "Bizim güçlü olan kadromuz daha da güçlendi. Ahmet Hoca'mız ile çalışmak ayrıcalıktır. Hastanemiz başarısına başarı katmaya devam ediyor" dedi. Hastane hakkında genel bir değerlendirmede bulunan Aygül: "Malum olduğu üzere büyük bir yaz mevsimi yoğunluğu var. Bizde aynı yoğunlukla, kaliteli bir hizmet veriyoruz. Mevsim itibariyle yurt dışından gelen hemşerilerimize de hizmet veriyor. Yurt dışında bulunan SSK'lar ile anlaşmamız var. Bizim hastanemiz nitelikli ve ayrıcalıklı bir hastane. Tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Yine yoğun bakım ünitemiz ile bölgeye hitap ediyoruz. İleriye dönük olarak uyku laboratuarı kuruyoruz" dedi.

Şifa Hastanesi kadrosuna geçen Prof. Dr. Ahmet Akkaya'da, hastane de bulunan ortamdan ötürü mutlu olduğunu dile getirerek, şu açıklamada bulundu: "1994 yılından bu yana Isparta’ya hizmet verdim. Verdiğimiz ve vereceğimiz hizmetler Özel Şifa Hastanesi'nde devam edecek. Bilindiği üzere Isparta’da ot ve polen olayı çok fazla. Bunun da getirişi olarak alerji ve astım hastalıkları meydana çıkıyor. Bizlerde tedavi yöntemlerimizi daha da ileriye taşıyacağız. Bizim büyük bir projemiz vardı. Uyku laboratuarı kurulması, bunu burada yapacağız. İleri teknikler sayesinde Türkiye'nin en gelişmiş laboratuarı Özel Şifa'ya kurulacak. Göğüs, K.B.B, Nöroloji ve Psikiyatri servislerinin birleşimiyle değerli hocamız Prof. Dr. Harun Doğru ile laboratuarımız kurulacak, alt yapı çalışmaları tamam. Projesi çizildi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.