Akkurt Göreve Başladı

SDÜ'de Rektör değişimi ile yaşanan bahar havası yardımcı atamaları ile devam ediyor. Büyük Patlama olarak bilinen Hızlandırıcı çalışmaları ile dikkat çeken Akkurt yeni yardımcı oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2011 15:42
Akkurt Göreve Başladı

Göreve hızlı başlayan Rektör Hasan İbicioğlu 3’üncü atamasını yaptı. Yeni rektör yardımcısı bilimsel çalışmları ile dikkat çeken bir isim. Fen- Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İskender Akkurt rektör yardımcılığı görevine vekaleten atandı.

Cern adı ile bilinen Büyük patlama çalışmları ile ilgilenen ve ''Türk Hızlandırıcı Merkezi Teknik Tasarımı ve Test Laboratuvarları'' SDÜ temsilcisi ve aynı zamanda foton üretim komitesinin başkanı olan Prof. Dr. İskender Akkurt yaptığı bilimsel çalışmalarla dikkat çeken bir isim.

2007’de Isparta’da meydana gelen Uçak Kazsında hayatını kaybeden bilim insanı Prof. Dr. Engin Arıkla çalışmalar yürüten ve Isparta Eğirdir’de yapılacak olan Konferansın düzenleme komitesinde yer alan Akkurt, SDÜ için bilim alanında önemli isimlerden.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.