"AKLIMI KAÇIRACAĞIM "

Bora Tüfekli Yazdı..

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ağustos 2012 16:00
"AKLIMI KAÇIRACAĞIM "

VAAT EDERKEN SORUN YOK İCRAATTA KAYNAK YOK

AKP’nin Isparta Milletvekili Sayın Recep Özel, geçtiğimiz günlerde Sav Kasabası’nı ziyaret etmiş. Öncelikle sayın vekili Isparta ziyaretleri nedeniyle tebrik etmek lazım. Muhalefet vekillerimizden de ziyaretlerini sıklaştırmalarını bekliyoruz.

Sayın Özel, ziyaretinde hükümetin kaynak sıkıntısı olmadığını belirterek “Siz yeter ki bize proje getirin takipçisi biz olalım. Hükümetimiz güzel yatırımlar yapıyor kaynaklarımızda sıkıntımızda yok. Siz yapılacak her türlü yatırım projesini getirin biz takip edelim. Memleketimize bir şeyler kazandırmak için hep birlikte çalışalım’ dedi.

Şimdi benim merak ettiğim şu; nasıl oluyor da hükümetin kaynakları memur maaşları hesaplanırken sorunlu, vaatlere gelince sorunsuz oluyor.
Atanamayan öğretmenlere kaynaklarda sorun var diyen hükümet, nasıl oluyor da iş vaat etmeye gelince kaynak sorunu çözülüyor.

Temennimiz elbette sayın vekilin ifade ettiği gibi olması yönünde. Ama asgari ücrette, memur maaşlarında kaynak sorunu varken Sav’da kaynak sorunu yok demek bana biraz garip geldi açıkçası.

Ama haklılar canım, kaynak sorunu bence de yok, sorun kaynakların nereye aktarıldığında.

***
SEVSİNLER ÇELİK’İN HASSASİYETİNİ
AKP’nin Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Haber Türk gazetesine konuşmuş. Önce olduğu gibi aktaralım. “Özellikle PKK'nın oluşturduğu bir gündemin peşine takılarak TBMM'yi toplantıya çağırmanın ne kadar çok yanlış olduğu, kanaatimizi biraz daha pekiştiriyor. Gerekli olursa Meclis tabii ki toplanabilir ama PKK bomba patlattı diye, bir yeri bastı diye, birkaç Mehmet'i şehit etti diye örgütün her gün Türkiye'nin gündemini oluşturmasına müsaade etmemeliyiz. Bizim hassasiyetimiz budur”
Fazla yorum yapmaya gerek yok. Şimdilik sevsinler sizin hassasiyetinizi diyorum. Zira devam edecek olursam hakaret etmeden bu hassasiyeti yorumlayacak edebi birikime sahip değilim.

***
BİZİMKİLER ZENCİ Mİ?
Geçtiğimiz gün bir haber dikkatimi çekti. İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saffet Sancaklı’nın kullandığı tuvaletin girişine ‘Dekan WC’ yazılı tabela asılmış. Kibar Feyzo filmini kim bilir kaç kez izlemişsinizdir. Haberi okuyunca insanın aklına o muhteşem film geliyor. Ama toplumda statü farkını artık yadırgamamak gerekiyor. Zira, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan ayının ilk gününde Gabon Cumhurbaşkanı Ali Bongo Ondimba ve Irak Ulusal Meclis Başkanı Usame Nuceyfi ile birlikte Ataşehir’de inşa edilen VİP salonlu, otoparklı Mimar Sinan Camisi’nin açılışını gerçekleştirmişti. Toplumda sınıf farklarına alışmak lazım. yakında abdest alarak değil de bilet alarak camilere girmek zorunda kalırsak da şaşırmayız. Buradan bizim SDÜ Rektörü ve dekanlarının kullandığı tuvaletlere de ivedilikle ‘dekan wc, rektör wc’ yazıları asılmalı. Eee bizimkiler ‘ZENCİ Mİ?’

***
AKLIMI KAÇIRACAĞIM
CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün terör örgütü PKK tarafından kaçırılmış. Askerlerimiz şehit ediliyor… Giden geri gelmiyor… Ama ya kaçırılanlar… TSK’nın 15 askeri hala PKK’nın elinde. 15 asker, bir milletvekili.
Ama sıkıntı yok, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın içi huzurla dolu.
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay bakın ne diyor: "Rabbimize şükür olsun ülkemizde huzurlu bir ramazan geçiriyoruz.” Ne diyeyim, aklımı kaçıracağım…

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum