AKP Giderse Terör Biter

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Dağlıca Saldırısı ardından sosyal medya hesabı üzerinden mesaj yayınladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Eylül 2015 13:08
AKP Giderse Terör Biter

MHP Isparta il başkanı İsa Yalçının dağlıcadan gelen ve tüm yurdu üzüntüye boğan haberler üzerine facebook hesabından paylaştığı yazısı şöyle:

"Akp kurulduğu günden bu yana bu bir siyasi parti gibi kurulda bile bu bir proje dir. Bu ülkede ne kadar intikam almak isteyen varsa onlara taşoren dur. gelin bu partiye destek vermeyin dedik . Teröristle masaya oturulmaz terörle müzakere edilmez mücadele edilir dedik. 13 yıldır iktidar korkusu ile İmralı’dan icazet aldılar kandile mesaj gönderdiler. işte bugün de ülkenin doğusu elden gitmek üzere , bir vesile ile geçtiğimiz günlerde bir tv programında söylemiştim bu terorin bu şekilde şehirleri ele geçirmesinin ve şehitlerin vebali akp dir diye şimdi buna ilave ediyorum bu saatten sonra kanında şüphesi olmayan her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı akp yi desteklerse bu akan kanda vebali vardır . yatın mahkemiyi kübra da hesabı düşünerek hareket etsin ler. bir cumhurbaşkanı diyorki 400 vekil olsa terör olmazdı yazık yazık bu ülke kimler tarafından yönetiliyor. Bu bataklıktan kurtaracak yegâne güç yine aziz milletimizin ta kendisidir. Bu terör sandıkta akp giderse bak nasıl bitiyor, Cenabı Allah kahraman askerlerimizi polisimiz vatandaşlarımızı aziz milletimizi korusun. Hepimizin başı sağolsun. "


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum