AKP Giderse Terör Biter Sözlerine Cevap Verdi

MHP İl Başkanı İsa Yalçın'ın geçtiğimiz gün sarfettiği "AKP Giderse Terör Biter" sözlerine AK Parti İl Başkanı Osman Zabundan cevap geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Eylül 2015 17:48
AKP Giderse Terör Biter Sözlerine Cevap Verdi

Her gün gelen şehit haberleri... Ülkenin içinde bulunduğu kaos ve güvensizlik ortamı... Evlatsız kalan analar... babasız kalan evlatlar...

Türkiye bu ortamdayken, hemen her gün farklı bir kesimin terörü protesto eylemlerine tanıklık ediyoruz. Farklı farklı ortamlarda binlerce Ispartalı, teröre lanet okuyor. Ancak siyasilerin 'kayıkçı kavgası' bitmek bilmiyor. Yani siayette değişen bir şey yok!

MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın'ın geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada "AKP giderse terör biter" ifadeleri kamuoyunda geniş yankı bulmuştu.

MHP İl Başkanı Yalçın, ". Bu bataklıktan kurtaracak yegâne güç yine aziz milletimizin ta kendisidir. Bu terör sandıkta AKP giderse bak nasıl bitiyor, Cenabı Allah kahraman askerlerimizi polisimiz vatandaşlarımızı aziz milletimizi korusun" ifadelerini kullanmıştı.

İşte o ifadelere cevap AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun'dan geldi.

Zabun bugün partisinin il merkezinde düzenlediği bir basın toplantısında gazetecilerin soruları üzerine İsa Yalçın'a cevap verdi.

Osman Zabun, "Biz her türlü fedakarlığı yaptık. Ama milletimiz de biliyor ki onlar masadan kaçtı. Vatan hainlerine, teöristlere söz söyleyeceklerine, AK Parti'ye dil uzatıyorlar. Bir daha düşünmeleri gerekir. Her şey milletimizin gözü önünde cereyan ediyor. Ama bu ifadelere asıl cevabı 1 Kasım'da halkımız verecek" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum