AKP Isparta’da Hüsrana Uğrayacak

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, yerel seçimlerde AK Parti’nin Isparta’da hüsrana uğrayacağını ileri sürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2013 15:41
AKP Isparta’da Hüsrana Uğrayacak

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Isparta’da hüsrana uğrayacağını iddia etti. Yerel seçimlerde iktidar partisinin yüzde 40bile oy alamayacağını iddia eden Şenol, “Türkiye genelinde de Isparta’da da AKP’nin kan kaybettiğini görüyoruz. Aslında bunu kendileri de görüyor. Başbakanın hırçınlığı da bundan kaynaklanıyor. İddia ediyorum, Isparta’da yüzde 40 bile oy alamayacaklar” dedi.

ONLARIN ŞANSI YOK
Isparta’da güçlü bir adayla seçime hazırlandıklarını kaydeden Şenol, “Bizim adayımız belli. Prof. Dr. Lütfi Çakmakçı. Ama daha adayları bile belli olmayanlar yüzde bilmem kaç diye rakamlar veriyorlar. Onların bu seçimlerde şansı yok” ifadelerini kullandı.ajans32

Kılıçdaroğlu'nun Çakmakçı ismini araştırdığını ve Isparta için en güzel aday olduğunu söylediğini bildiren Şenol, "'Sayın Genel Başkanımız adayımızın diğerlerinin arasından rahatça sıyrılabilecek bir isim olduğunu dile getirdi. Ayrıca Sayın Genel Başkanımız Çakmakçı isminin CHP'nin oylarını kat be kat artıracağı kanısında olduğunu da ifade etti" dedi.

KAZANACAĞIMIZI HİSSETTİRDİ
Şenol, "'Doğru yolda gittiğimizi görüyoruz. İnşallah Isparta halkı gittiğimiz bu yolda bizi yalnız bırakmayacaktır. Isparta’da artık CHP'nin yerel iktidarını göreceğiz. Sayın Genel Başkanımız Isparta’dan umutlu olduklarını ve kazanılabilecek iller arasında gördüklerini bize hissettirdi. İlerleyen zamanlarda Sayın Genel Başkanımızı Isparta’ya davet edeceğiz" dedi.ajans32

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum