AKP Muhtarları Tehdit Etti MHP İse...

Isparta siyasetinin genç isimlerinden CHP’li İsa Önder Dinçtürk, seçim döneminde yaşananların özetini çıkararak AK Parti'ye ve MHP ye sert göndermelerde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2015 12:04
AKP Muhtarları Tehdit Etti MHP İse...

CHP'li Dinçtürk: “AKP’liler 7 haziran seçim öncesinde devletin ve kamunun bütün imkanlarını kullandı. MHP’lilerde Isparta Belediyesini kullanarak seçim kampanyası yürüttü” dedi.

AKP’LİLER MUHTARLARI TEHDİT ETTİ
İsa Önder Dinçtürk AKP’liler tarafından köy muhtarları tehdit ve baskıyla parti görevlisi gibi çalıştırıldı. Muhtarlara Ak partiye oy vermezseniz maaşlarınız kesilir dediler. Isparta’da AKP’nin 2 tane milletvekili var. Onlarında son derece başarısız olduğu herkez tarafından biliniyor. Bu iki vekil sanmasınlar ki kendi oylarıyla milletvekili seçildi. Ispartalı seçmen Recep Tayip Erdoğan'a bakarak bunları vekil etti. Ne yazık ki Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim döneminde tarafsız davranmadı. Siyasi Lider gibi meydanlara çıkıp AKP’ye oy topladı. AKP’nin ıspartada ki vekillerinin başarısız olduğunun örneğini 7 Haziran'da gördük. Çünkü bu parti seçimde 20 bin oy kaybı yaşadı. Bu seçimde vatandaşlar Tayyip Erdoğan’a oy verdi” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum