Akpınar 127 Meclis Üyesi Arasına Girdi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ATSO) Meslek Komitesi seçimleri sabah yoğun bir katılımla başladı. Saat 17.00 itibariyle kapanan sandiklarda sayim islemleri neticelendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mayıs 2013 20:43
Akpınar 127 Meclis Üyesi Arasına Girdi

Hemsehrimiz Barida Rose Spa İşletmecisi Burak Akpınar Antalya’da bulunan isletmelerini temsilen katildigi secimlerde;
25.000 üyenin oy kullandığı 131 yıllık ATSO tarihinde en cok katılımın olduğu bu seçimde 303 meslek komitesi üyesi arasına ve 127 meclis üyesi arasına girdi.

49 meclis komitesinin yer aldığı 303 meslek komitesi üyesi ve 127 meclis üyesinin seçildigi ATSO seçimleri Gazi Bulvarı üzerindeki ATSO binasında başladı. Yaklaşık 25 bin kişinin oy kullandığı seçimlerde sabahın ilk saatlerinden itibaren katılım yoğun oldu.

ATSO binasının çevresinde ve içinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Katılımın yoğun olması nedeniyle Gazi Bulvarı üzerinde trafikte kuyruklar oluştu.

13'üncü grubun bulunduğu sandıkta oyunu kullanan ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, iş adamlarına yakışan düzeyli bir seçim beklediğini söyledi. Seçimin bayram havasında geçtiğini dile getiren Budak, "İnşallah sandıklar kapanana ve sayım yapılana kadar böyle geçer" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum