Akpınar 'Ispartaspo'u Güzel Günler Bekliyor'

Ispartaspor Yönetim Kurulu Üyesi Burak Akpınar, bu yıl kümede kalmaları halinde Ispartaspor’u güzel günlerin beklediğini ifade etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2012 12:05
Akpınar 'Ispartaspo'u Güzel Günler Bekliyor'

Ispartaspor Yönetim Kurulu Üyesi Burak Akpınar, takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akpınar, bu yıl hedeflerinin ligde kalmak olduğunu belirterek, önümüzdeki yıl 3. Lig için oynayacaklarını söyledi.

Akpınar, şu açıklamalarda bulundu:  “Ispartaspor, 1967’de kurulmuş, Isparta’nın en köklü ve yegane takımıdır. Tarihinden bu yana birçok futbolcu yetiştirmiş ve önemli başarılara imza atmıştır. Pembe yeşilli takım, tarihinin en kötü günlerini yaşayınca başta Şevket Savlu olmak üzere hep beraber elimizi taşın altına koyduk. Neticede herkesin konuştuğu ortak dil futboldur. Biz de yönetim olarak iyi işler yapabilmek adına Ispartaspor’un yanındayız. Yönetim bir ekip işidir. Hep beraber olduğumuz sürece yapamayacağımız iş yok. Herkesin farklı bir tecrübesi var ve hepimiz ilgili olduğumuz alanlarda bir şeyler yaparak Ispartaspor’u ayakta tutacağız" dedi.

Ayrıca Akpınar "Bunun yanında, yönetimde yer almanın bir diğer nedeni de Şevket Savlu’nun çocukluk arkadaşım olması ve Ispartaspor’da uzun yıllar antrenörlük yapmış olan rahmetli Uğur Sağtürk’ün halamın oğlu olmasıdır. Kısacası desteklerimiz Ispartaspor için. İnanıyoruz ki bu takım hak ettiği yere gelecektir. Hedefimiz şuan BAL Ligi’nde tutunabilmek ve önümüzdeki yıl 3. lige çıkabilmek. Ekibimizden, yönetimden ve teknik direktörümüz Murat Yılmaz’dan gayet memnunuz. Şuandan itibaren kurumsal bir yapı oluşturuyoruz. Kulübün içinde seçilmişlerin dışında atanmış insanlar lazım. Bu aşamada tüm Isparta halkını yeni yönetime destek olmaya bekliyoruz. Halktan en büyük beklentimiz bize destek vermeleri” dedi.

Levent Doğan

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum