AKP'li Vekile Cevap Veren Köylüleri Karakola Götürdüler

MHP İl Başkanı İsa Yalçın'dan Şok İddia. Bu İdda Çok Konuşulur...

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mayıs 2015 15:49
AKP'li Vekile Cevap Veren Köylüleri Karakola Götürdüler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, Gelendost Yeşilköy'de yaşanan bir olayı gündeme getirdi. İddiaya göre, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'in katıldığı bir programda "MHP buraya ne yaptı, bir çivi çaktımı?" sorusu üzerine oradaki köyün gençleri, "Bu binayı MHP yaptı" cevabı veriyor. Herhangi bir hakaret ve fiziki müdahale olmamasına karşın, Bilgiç'in şikayeti üzerine köye jandarma geliyor ve köylüleri karakola götürüyor.

İsa Yalçın, konuyla ilgili Ser Tur ziyaretinde konuştu. Yalçın, "Malumunuz üzerine 7 Haziranda bir seçim var. Bu seçim Isparta’da çok farklı bir havada geçiyor. Bugünkü iktidarın 13 yıllık iktidarında Isparta’da yaptığı hiçbir şey yapmaması nedeniyle adayları anlatacak bir şey bulamıyor. Bu nedenle de bizim üzerimize geliyorlar. Geçen gün Gelendost Yeşilköy’de bir olay meydana geldi. AKP milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç MHP’nin burada çaktığı bir çivi var mı diye soruyor. Oradaki gençler işte bulunduğunuz bina MHP tarafından yapılmıştır denilince ortalık karışıyor. Fiziki bir müdahale olmamasına rağmen vekil jandarmaya şikâyetçi olarak arkadaşlarımızı apar topar karakola götürüyorlar. Kendilerine verilen cevabı bile hazmedemiyorlar" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum