AKP’ye Akıl Lazım

Kamuoyunda büyük tartışmalara neden olan, Akil İnsanlar konusunda Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay’dan çarpıcı değerlendirmeler geldi. Gençay, “Türkiye’ye akil insan değil ama AKP Yöneticilerine akıl lazım” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2013 10:55
AKP’ye Akıl Lazım

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Türkiye akil heyet lazım değil. AK Parti yöneticilerine akıl lazım. Akıl; düşünmedir, kavramadır, anlamadır, iradedir, bir işin sonunu görmektir. Allah aşkına şu sürece bakınız. İyi niyet dışında düşünme kavrama, irade, işin sonunu öngörmek adına bir şey var mı” diye sordu.
Gençay; “Heyette her biri kendi çevresinde saygın, kıymetli şahsiyetler var bunlarla güzel piar çalışması yapılır, ancak bizim söylemek istediğimiz böyle bir heyetin teşekkülüne her şeyden önce parlamentonun üyeleri karşı çıkmalı, hepsinden önce de AKP grubu karşı çıkmalıydı” diyerek milletvekillerine göndermede bulundu.

Gençay; “75 milyon insanımız 550 milletvekilini kendini yönetsin, sorunlarını çözsün diye akil insanlar olarak göndermedi de sakil insanlar olarak mı gönderdi parlamentoya. Hayır akil insanlar olarak gönderdi parlamentoya. Öyleyse milletin akil insanlar olarak parlamentoya gönderdiği insanlar, milletin sorunlarını çözmek için sorumluluklarını kuşanmak zorundadır” dedi.

“Biz Saadet Partisi olarak diyoruz ki ülkemizde, bölgemizde ve Dünyada olup biten hadiseleri parça parça değerlendirirsek küresel emperyalizmin ekmeğine yağ sürmüş oluruz. Resmin bütününe bakmak lazım” diyen Gençay, bölgede yaşananlara dikkatleri çekti. Gençay, “Akıl bir şeyin sonunu görebilmektir. Ülkemizde ve bölgemizde olup biten hadiseler sonunda kime yarıyor. Bölge halkımızın mı, ırkçı emperyalizmin mi? Biz, halkımıza insanlığa yarasın diye bu gerçekleri yeniden gündeme taşıyoruz. Çünkü, yumuşak lokma olmak istemiyoruz, Yeniden Büyük Türkiye olmak istiyoruz, yeni bir dünya kurmak istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum