AKP’ye Oy Yok! CHP ve MHP’ye Açık Destek! (VİDEO)

AK Parti İlk Firesini Verdi! Aybatılı’dan Zehir Zemberek Açıklamalar

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Nisan 2015 11:53
AKP’ye Oy Yok! CHP ve MHP’ye Açık Destek! (VİDEO)

BU HABERİ AJANS32 FARKIYLA OKUYORSUNUZ!

AK Parti’den Aday Adayı olan Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı, AK Parti’den istifa etti. Listede yer almayan Aybatılı, CHP ve MHP’ye açık destek vereceğini söyledi. Aybatılı, “AK Parti’nin gündeminde Isparta yok” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Milletvekili aday adayı olan ama Genel Merkez tarafından listede yer verilmeyen Mehmet Aybatılı bugün zehir zemberek bir açıklama yaptı. Aybatılı, “AKP’ye oy yok!” mesajı verdi.



GENEL MERKEZ KENDİ SİSTEMİNE UYUYOR MU?
Aybatılı açıklamasında “Listede yer almamam benim için sürpriz olmadı. Şartlar bunu gerektiriyordu o yüzden aday adayı oldum. Bir sistem oluşturmuşlar. Ben o sisteme uydum. Temayül yoklamasına girdim. Ama AK Parti Genel Merkezi kendi sistemine uyuyor mu? Temayül yoklaması yapıldı, anketler yapıldı, STK yoklaması yapıldı. Hangisine uydular?” diye sordu.

“AL ISPARTA YERSEN YE” DEDİLER
AK Parti Genel merkezinin Isparta’ya “Al Isparta yersen ye” dediğini kaydeden Aybatılı, “Ben hayal kırıklığına uğramadım. Ama bizi sevenler, gönül verenler, teşkilatlar hayal kırıklığına uğradı. Üzüntüm budur” ifadelerini kullandı.

DÖRT VEKİLİN ÜSTÜNE ÇIKAR OTURURUM
Aybatılı, “Ben vekillerin üstünde bir insanım. Onların etiketi var. Benim milletvekili etiketim yok ama gönüllerin adamıyım. Ayrıca benim etikete de ihtiyacım yok. Ama Isparta’nın hizmete ihtiyacı var. 4 vekili üst üste koy, ben onların üzerine çıkar otururum. Onlar iş yapamaz ama ben yaparım. Ben zamanında ektiğimi biçiyorum. Biz vekil olsak Isparta’ya hizmet getirirdik” dedi.

SÜREYYA BEY RECEP BEY ISPARTA’YA NE HİZMET ETTİNİZ?
Isparta’nın hala köy, kasaba görünümünde olduğunu dile getiren Aybatılı, “Süreyya bey, Recep Bey Isparta’ya ne getirdiler? Ne hizmet yaptılar? Bakın Afyon uçuyor, Burdur hizmet alıyor, Antalya yine öyle. Biz ne aldık? Kalıcı olarak Isparta’ya ne yaptınız? Neymiş, çağrı merkezine 300 -500 adam almışlar. Getirin ben burada çalıştırayım o kadar adamı. Kalıcı bir istihdam var mı?” sorusunu yöneltti.

AKP ISPARTA’YI YOK SAYMIŞTIR
AK Parti listesini eleştiren Aybatılı, “üçüncü dördüncü sıradaki arkadaşlar Isparta’yı tanıyor mu? Isparta onları tanıyor mu? Nasıl olsa iki vekil çıkarabiliyoruz diye 3 – 4 dolgu malzemesi olmuş. Ama 1 ve 2 de dolgu malzemesi. AK Parti Isparta’yı yok saymıştır” diye konuştu.

TOPLUM AKP’YE TEPKİLİ
AK Parti’den aday olduğu için çok sayıda eleştiri aldığını da iddia eden Aybatılı, “Ben tüm arkdaşlarıma, bizi sevenlere dedim ki, eleştirilerinizi bir kenara koyun, bu memleketin hizmete ihtiyacı var. O nedenle de bizim iktidar partisinden milletvekili olmamız lazım. Bunu neden söylüyorum; toplum AK Parti’ye tepkili” diye konuştu.

“HAKKINI YERSE ŞAHİN YESİN”
LİSTEDE ŞAHİN VAR MI?
Aybatılı, “Hakkını yerse Şahin yesin” deyimini hatırlatarak “Bu listede şahin görebiliyor musunuz?” diye sordu.

BENİ ÜÇE YAZIN DEDİM
AK Parti İl Yönetimine ve Genel Merkez’de Beşir Atalay başkanlığındaki üst kurulda da kendisinin 1’nci ve 2’nci sırayı istemediğini 3’ncü sırayı istediğini bildirdiğini kaydeden Aybatılı, “Ben üçüncü sırayı istedim. Dedim ki, beni üçe yazın, üçüncü sıradan çıkıp geleyim. Isparta’da iktidarın üç milletvekili olsun. Hadi bakalım şimdi birinci ikinci sıradaki arkadaşlar desin beni üçe yazın diye. Ayakları titriyor ikiden aşağı düşersek diye” şeklinde konuştu.

CHP İKİ VEKİL ÇIKARABİLİR
Mehmet Aybatılı konuşmasını “Benim için AKP bitmiştir. İstifa ederek üye kaydımı sildiriyorum. Ve açıkça söylüyorum. CHP ve MHP için açık destek oluyorum. Açıktan oy istiyorum. CHP Isparta’da iki milletvekili çıkarabilir. Bizi sevenler, bize destek olanlar bu çağrıya kulak verecek ve bakın neler olacak. İsa Önder Dinçtürk’ün ikinci sıradan Milletvekili olmasını çok isterim” sözleriyle tamamladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
80 Yorum