AKP'ye Rağmen Bu Hizmeti Alacağız

CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner, katıldığı bir televizyon programında Dereboğazı yolu ile ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Şubat 2013 16:55
AKP'ye Rağmen Bu Hizmeti Alacağız

Dereboğazı yolu konusunda alternatifleri kabul etmediğini belirten Milletvekili Öner, “Sayın Recep Özel önce Gelincik yolunu yapalım diyor. Isparta, Gelincik Burdur üzerinden Antalya’ya gitmeye mecbur mu? Dünya güzeli bir yol varken hangi akıl bunu tavsiye edebilir? Mantık dışı izahlarla kimse hemşerilerimizi kaldırmasın. Rize Ovit Dağından günde 888 araç Dereboğazı yolunda 8 bin 500 araçtan fazla geçiyordu. 888 aracın geçtiği yere trilyonlarca harcanıyor 14 km tünel yapılıyor.

Bizim yolumuz neden bundan geri bırakılıyor. Hani adalet hani vicdan? Isparta’ya çok bakıyorlarmış bakaduruyorlar. Valiliğim dönemimde Dereboğazı yolu için bunları Karayolları ile görüştük. 2011 yılı için Ağlasun kavşağına kadar çift yol. Antalya’da Karaöz’e kadar çift yol yapacaktı. Ama bu gecikti. Basının duyarlılığı ve yapılan eylemin etkisiyle bu 2013’te başlıyor. Duyarsız olan tek kesim AKP milletvekilleri ve onların talimatıyla hareket eden yetkililer. Yaptığımız haklı eylemi eleştirmeye, hele hele bunu komik bulmaya kimsenin hakkı yok. Bu hizmeti AKP’ye rağmen alacağız” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum