Akp’yi ‘Onur’ Mücadelesine Çağırdı

CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, ‘Bu artık Isparta için onur meselesidir’ dediği Dereboğazı eylemine AK Parti tabanın da katılması gerektiğine dikkat çekti. Şenol, “Haydi Isparta kazmanı, küreğini ve Türk bayrağını al, Dereboğazı eylemine gel” mesajı v

Yayınlanma:
Akp’yi ‘Onur’ Mücadelesine Çağırdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, yarın yapılacak olan Dereboğazı yolumu istiyorum eylemine tüm Ispartalıların katılması gerektiğini kaydetti. Şenol, ‘Bu artık Isparta için onur meselesi’ olmuştur dediği eyleme, AK Partilileri de çağırdı.

ONUR MESELESİ
Şenol, açıklamasında “Dereboğazı yolu artık Isparta’nın onur meselesi olmuştur. Tüm siyasi menfaatlerden uzak, bir Isparta sorunu olarak önümüzde durmaktadır” dedi. Isparta’da tüm görüşlerden insanların ortak noktasının artık Dereboğazı yolu olduğuna işaret eden Şenol, “Bu konuda sınıfta kalan sadece AKP olmuştur. Eğer bu yol 2013 yatırım planına alınmazsa AKP hükümeti bu vebalin altından kalkamaz” dedi.

KAZANA N ISPARTA OLACAK
Yarın yapılacak eyleme vatandaşları da davet eden Şenol, “Isparta yarın, kazmalarıyla, kürekleriyle ve Türk bayraklarıyla Dereboğazı yolunda olacaktır. Bu durumdan Isparta kazanan olarak çıkmak zorundadır” dedi.

ISPARTALILIK BİLİNCİ
CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Isparta’nın ilk defa bu eylemde hep bir ağızdan ses verdiğini dile getirerek “Isparta, Ispartalılık bilincini bu konuda ortaya koymuştur. Yarın yapılacak eyleme CHP’lisi, MHP’lisi, DP’lisi ve AKP’lisi tüm yurttaşlarımızın katılımını bekliyorum. Bu mesele Isparta’nın meselesidir” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.