Akşener'in Partisi Yüzde Kaç Oy Alır?

Milletvekili Nuri Okutan'ın bir tahmini var... Siz de haberin yorumlar bölümüne kendi tahmininizi yazabilirsiniz...

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ağustos 2017 19:16
Akşener'in Partisi Yüzde Kaç Oy Alır?

Milletvekili Nuri Okutan, KRT’de Çağlar Cilara’ya Meral Akşener'in kuracağı partiye ilişkin konuştu.

Okutan, “Meral Akşener liderliğinde yeni kurulacak olan parti TBMM’de grup kurabilecek mi?” şeklindeki soruya verdiği yanıtta, “Biz net bir şekilde sizin cevabınızı verelim, biz Meclis’te grup kurabileceğiz. Meral Akşener liderliğinde kurulacak siyasi partide yer alan Milletvekili Nuri Okutan, AKP'lilerin kendilerine 'iyi yolda olduklarını' söylediklerini belirterek iktidar vekillerinden de kendilerine katılım olacağını söyledi. Okutan, kurulacak yeni partinin oy oranı için ‘yüzde 26’ tahmininde bulundu.

Bir taraftan entelektüel, zihinsel alt yapıyı hazırlayıp diğer taraftan teşkilatlanma çalışmalarını yürütüyoruz” dedi. Meclis’te AKP'lilerin kendisine, ‘iyi yoldasınız, devam edin’ dediğini söyleyen Okutan, Akşener’in kuracağı partinin Meclis grubu oluşturmasına AK Parti’den de destek geleceğini söyledi. Okutan anketlerde Meral Akşener’in kuracağı partiye oy verecek olanların yüzde 26 olarak gözüktüğünü de ifade etti.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum