Aksu Caddesi Asfaltlanıyor

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce ortaklaşa sürdürülen ve Demirköprü ile Otogar arasındaki bölümü kapsayan altyapı ve asfalt çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Yayınlanma:
Aksu Caddesi Asfaltlanıyor

3 etap halinde yapılması planlanan ve ilk etabı Demirköprü ile Milli Eğitim Müdürlüğü kavşağına kadar olan Aksu Caddesi asfalt aşamasına getirildi. Caddede 60 yıl önce döşenen içme suyu ana hattı ile sokak bağlantı hatları yenilendi. Caddedeki doğalgaz çalışmaları ile yağmur suyu hatları bitirildi. Gece geç saatlere kadar süren stabilize serme çalışmalarının ardından yol ilk kat asfalt aşamasına getirildi.

Aksu Caddesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü’nce çalışmaları süren stabilize serme işlerini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, bu caddenin Antalya’dan giriş yolu olduğunu ve caddedeki tüm altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve asfalt aşamasına geçildiğini söyledi.

Otogara kadar devam edecek çalışmaların 3 etap halinde yapıldığını duyuran Başkan Günaydın, caddede zor şartlar altında çalışıldığını belirtti. Cadde boyunca içme suyu ana hattı ile tali su şebekelerinin yenilendiğini, yağmur suyu çalışmalarının bitirildiğini ve bunun yanı sıra çıkan tüm arıza ve bina bağlantılarının tamamlandığını aktaran Başkan Günaydın, Demirköprü ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında kalan Aksu Caddesi’nin iki güne kadar trafiğe açılacağını belirti.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Emniyet eski Müdürlüğü Binasına kadar olan 6 Mart Caddesi’nde ise yağmur suyu hat yenileme çalışmalarının devam ettiğini anlatan Günaydın, buradaki çalışmaların bitirilmesiyle birlikte bu caddenin de asfaltına geçileceğini dile getirdi. Son etabın ise Özkanlar kavşağı ile otogar arasında bulunduğunu söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bu çalışmanın da büyük bir hızla tamamlanacağını açıkladı.

3-4 aylık işi kısa bir süreç içerisinde tamamladıklarını anlatan Başkan Günaydın, “Nakış işler gibi çalışılıyor. Geleceğe yönelik asfaltın temeli böyle yapılıyor. Yeni fabrikamızda yüksek karışımla elde edilen asfaltlar caddelerimize dökülüyor. Kaliteli ve bilimsel olarak çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmaları yaparken bazı yollarımızı trafiğe kapatmak zorunda kalıyoruz. Halkımızdan sabır istiyoruz. Kimsenin endişesi olmasın. Çalışmalar tamamlandıktan sonra modern bir ulaşıma halkımız kavuşmuş olacak. Bu yol kalıcı olacak ve bir daha bu caddede uğraşılmayacak. Yaz-kış, gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu caddemizde şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.