Aksu Enerji'ye Amerika'lı Ortak

Aksu Enerji'ye Amerika'lı Ortak

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Kasım 2019 17:28
Aksu Enerji'ye Amerika'lı Ortak


Aksu Enerj yabancı ortak görüşmeleri kapsamında, ABD menşeli yatırım şirket ile "tahsisli hisse satışı ile alakalı niyet mektubu" çerçevesinde görüşmelere başlandığını daha önce duyurmuştu.

Aksu Enerji, o ABD menşeili yatırım şirketi ile görüşmelerini son noktaya getirdi.

Aksu Enerji'den yapılan açıklamada; "Şirketimizin mali yapısını güçlendirmek ve finansman kaynaklarını çeşitlendirip yatırımlara yönlendirmek amacıyla daha öncede Kamuoyuna açıklanan Yabancı Ortak görüşmelerimiz çerçevesinde, Tahsisli Hisse Satışı ile alakalı niyet mektubu imzalanmıştır sözleşme detayları ve hukuki şartların incelenmesi için Hukuk Müşavirliğimize gönderildiğini Kamuoyuna duyurmuştuk.

Devamında, Hukuk Müşavirliğimizin Yabancı ortak danışmanları ile karşılıklı olarak sürdürülen görüşmeler son haline getirilmiş ve Hukuk Müşavirliğimiz tarafından olumlu görüş verilmiştir.

Devamında, Yönetim Kurulumuzun 07.11.2019 Tarih ve 587 sayılı toplantısında, Hukuk Müşavirliğimiz tarafından olumlu görüş verilen sözleşme imzalanmış ve yatırımcı firmaya imza için gönderilmiştir.

Yatırımcı firma imzasından sonra, sözleşme detayları açıklanacaktır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.