Aksu: 'Memduh Oğuz Isparta İçin Uygun Vali'

Ak parti Genel başkan Yardımcısı-Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu Vali Oğuz'a Isparta İçin Uygun Vali' dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Nisan 2012 11:53
Aksu: 'Memduh Oğuz Isparta İçin Uygun Vali'

Isparta’ya il kongresi için geldiklerini belirten Ak parti Genel başkan Yardımcısı-Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu; “Sayın Valimiz gelişmekte, büyümekte olan Isparta’mıza gerçekten uygun bir vali arkadaşımız. Çok eskiden beri tanıdığım ve takdir ettiğim bir meslektaşım. Bu doğrultuda Sayın Valimizin milletvekillerimizle beraber Isparta’ya güzel hizmetler vereceğine inanıyorum.

Biraz evvelde bahsedildi, Isparta’nın teşvikte ikinci bölgede olmasını istismar temek isteyenler var. Isparta’nın Afyon ve Burdur’a göre üçüncü, dördüncü değil de ikinci konumda olması Isparta’nın gelişmiş olduğunu göstermektedir. Bunun da en güzel örneği Isparta’nın gelişmişlik endeksinde 38’den 21’e yükselmesidir.

Bu gün tabi Isparta’mız için acı bir gün, Türk demokrasi tarihinde büyük yeri olan ve Isparta’mızın yetiştirdiği ender isimlerden olan, devlet ve siyaset adamı, aynı zamanda bizim çok sevdiğimiz değerli milletvekili arkadaşımız Süreyya Sadi Bilgiç Beyi de pederi Sadettin Bilgiç vefat etmişti. Bu günde onun cenazesine katıldık, Allahtan rahmet diliyoruz. Ailesine, sevenlerine ve Ispartalılara başsağlığı diliyorum. Rahmetlini de mekanı cennet olsun” dedi.

Ziyaret karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.