Aksu’da Doğa Sporları Şenliği

Aksu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ‘Aksu; Keşfetmeye Var mısın!.’ sloganıyla yola çıkan Doğa Sporları Şenliği, 25-26 Mayıs tarihlerinde doğa, keşif, macera ve adrenalin tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2013 15:30
Aksu’da Doğa Sporları Şenliği

Aksu doğa ve keşif konulu ikinci Ulusal Fotoğraf Yarışması ile 26 Mayıs’ta fotoğraf severlere; macera ve adrenalin konulu ilk organizasyonu olan Yamaç Paraşütü Yarışması ile de yamaç paraşütçülerine 25-26 Mayıs tarihlerinde ev sahipliği yapacak.

Şenlik hakkında bilgilen veren Aksu Kaymakamı İbrahim Özdel, “Tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri sınırları içerisinde barındıran Aksu ilçemizin fotoğraf sanatının sunduğu görsel şölen ile tanıtılmasına katkı sağlamayı, Aksu’nun gizli kalmış güzelliklerini keşfetmeyi ve fotoğraf sanatının ve sanatçısının gelişimine destek vermeyi amaçladığımız fotoğraf yarışmasında ödüller birinciye 1.000,00 TL, ikinciye 750,00 TL, üçüncüye 500,00 TL olarak belirlendi.

Türkiye alternatif turizmine bir katkı olarak sunmayı düşündüğümüz Yamaç paraşütü yarışması ile de yamaç paraşütü uçuşları ve ilçemizin doğal güzellikleri açısından, ziyaretçilerin ve sporcuların beğenisini kazanmayı hedeflemekteyiz.

Şenlikler kapsamında 26 Mayıs’ta saat 20:00’de Mithat Körler, Türk Halk Müziği ses sanatçısı Selma Geçer ve S.D.Ü. Anadolu Rock Grubu tarafından konserler verilecektir.

Yarışmalar ile ilgili ayrıntılı bilgi, www.aksu.gov.tr ve www.anamas.gen.tr adresinden öğrenilebilecektir.

Tüm doğa, kültür ve macera severleri Isparta’nın Gizli Kalmış Cenneti Aksu’yu keşfetmeye bekliyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.