Aktif Eğitimciler Ortak Akıl Toplantısında Buluştu

Aktif Eğitimciler Sendikası Isparta Şubesi sendika üyeleriyle bir araya gelerek Ortak Akıl Toplantısı düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mayıs 2014 15:59
Aktif Eğitimciler Ortak Akıl Toplantısında Buluştu

Geçtiğimiz haftasonu düzenlenen toplantıda konuşan Aktif Eğitimciler Sendikası Isparta Şube Başkanı Kemal Aydın, “Büyük millet olma şuurunun, bütün fertlerin topyekûn katılımıyla gerçekleşeceğine ve büyük hedeflere küçük fakat samimi adımlarla yürüneceğine inanan Aktif Eğitimciler Sendikası, şahsi arzuların yerine millî ruh ve millî düşüncenin;
egonun yerine diğergamlık ve kolektif şuurun geçeceği, birbirini tanımayan fertlerin, kendileri gibi kimselerin varlıklarını hissedeceği ve hemen herkesin ictimaî bir varlık olduğunu yeniden duyup yaşayacağı dönem için birleştirici ve yumuşatıcı bir harç olarak çalışmayı amaçlar. Her zaman güler yüzlü olmayı kendilerine prensip edineceğiz.

Davranışlarımızda ifrat ve tefritten sakınarak ölçülü olacağız. Sendikamız çatısı altında bir çok komisyon kuracağız. Bu komisyonlar vasıtasıyla problemlere çözüm üretmeye çalışacağız.

Çalıştaylar düzenleyeceğiz, Anketler düzenleyeceğiz, Projeler üreteceğiz.
“Bir işi en güzel yapacak olan, ona en çok ihtiyaç duyandır.” İfadesinden hareketle, sendikacılığın bizcesini ortaya koyacak ve en iyisini yapmaya çalışacağız. Hedefimiz tüm eğitim çalışanlarına ulaşmak olacaktır.
Genel duruşumuz ve tavrımız nettir. İnsanlığa hizmet etme adına önyargılarımızı bir kenara bırakarak herkese selam vereceğiz.
Sendikacılık bir hizmet alanıdır. Eğitim çalışanlarına hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum