Aktif Gazetecilerde Görev Değişikliği

Isparta Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı'na Mehmet Erçakır getirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2014 14:36
Aktif Gazetecilerde Görev Değişikliği

2009 yılında kurulan derneğin başkanlığını 5 yıldır yürüten Ali Çokyaşa, genç kuşağın önünü açma adına önemli bir karar alarak başkanlık görevinden istifa etti. Aynı gün toplanan Dernek Yönetim Kurulu, ikinci başkan olarak yönetimde görevi bulunan Mehmet Erçakır'ı oy birliğiyle Cemiyet Başkanlığı'na seçti.

ÇOKYAŞA : GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇMAK GEREKİYORDU
Aktif Gazeteciler Derneği Başkanlığı'nı 5 yıl yürüttükten sonra bu görevinden istifa eden Ali Çokyaşa "Gençlerin önünü açmak gerek. Aktif Gazeteciler Dernek Başkanlığını Mehmet Erçakır'a devrettik. Bundan sonra derneğin ve başkanın emrindeyim" dedi.

Yeni Başkan Mehmet Erçakır, amacının gazetecilik mesleğine hizmet etmek olduğunu belirterek "amacımız bir alternatif oluşturmak değil. Zaten var olan bir dernekte görev değişikliği yaptık. Isparta Gazeteciler Cemiyeti ile işbirliğinde gazetecilerin çalışma hayatını düzeltmek ve mesleğin çıtasını yükseltmek için çalışacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum