Al Götür, Oku Getir

Al Götür, Oku Getir

Yayınlanma:
Al Götür, Oku Getir

Zübeyde Hanım İlkokulunda öğrenciler her gün kitap okuyor. Okul Müdürü Adnan Çelik; “Geleceğimizi doğru şekillendirmek, ülkemizi geleceğini emin ellere teslim etmek için hep birlikte her gün kitap okuyoruz” dedi. 

Halife Sultan Mahallesindeki Zübeyde Hanım İlkokulunda başlatılan ‘Al Götür, Oku Getir’ Kampanyası ile Okulun Müdüründen, Müdür Yardımcısına, öğretmeninden öğrencisine, öğrenci velisinden hizmetlisine kadar herkes okuyor. 

Bu doğrultuda; Okulda ‘Al Götür Oku Getir’ kampanyası çerçevesinde öğrenciler arasında emanet duygusunu ve okuma alışkanlığını geliştirmek amacıyla ‘Oku’ isimli Kütüphane açıldı.

ÇELİK; “AMACIMIZ, OKUMA 

ALIŞKANLIĞINI GELİŞTİRMEK” 

Zübeyde Hanım İlkokulu Müdürü Adnan Çelik, yaptıkları bu etkinlikte, okul öğrencilerinin ve velilerinin seviyelerine uygun kitaplar okumalarının amaçlandığını belirterek konu hakkında yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Okulumuzda açtığımız kütüphane ve başlattığımız ‘Al Götür Oku Getir’ Kampanyası kapsamında öğrencilerin ve velilerin okuma alışkanlıklarının geliştirilmesinin yanı sıra güvenilir bireyler yetiştirmek de hedeflenmiştir. Öğrenciler ve veliler kitaplıkta herhangi bir kayıt yapmadan kitap almakta ve okuduktan sonra tekrar kitaplığa bırakmaktadır. Amaçlarımızdan bir tanesi de emanet duygusunu geliştirmektir. 

“KAMPANYAMIZ SÜRESİZ DEVAM EDECEK” 

Okulumuzda eğitim gören öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap okumayı sevdirmek, onların kelime dağarcığını zenginleştirmek ve güven duygusunu geliştirmek; Türkçeyi doğru, güzel etkili kullanma becerisini geliştirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu ‘Al götür, oku getir’ konulu kitap okuma, anlama ve yorumlama kampanyamız için şimdilik bir bitiş süresi belirlemedik. Kampanyamız, rağbet gördüğü sürece devam edecektir” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.