Alanyaspor Olarak Her Zaman Desteğe Hazırız

Alanyaspor Olarak Her Zaman Desteğe Hazırız

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Kasım 2016 11:57
Alanyaspor Olarak Her Zaman Desteğe Hazırız

Akdeniz’in Süper Lig’deki gururu Aytemiz Alanyaspor’un Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu’ndan sürpriz ziyaret. Çavuşoğlu, Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Isparta Davrazspor’un antrenmanını ziyaret ederek başarılar diledi. Teknik Direktör Hasan Basri Kara, Antrenör Gökhan Çelebi ve Kaleci Sofu Baykal’ın eski oyuncularının olduğunu belirten Çavuşoğlu, Isparta Davrazspor’u yakından takip ettiğini söyledi.

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu da Isparta’da bir takım ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Vali Şehmus Günaydın’ı makamında ziyaret eden Başkan Çavuşoğlu, saat 14.00’te de Isparta Davrazspor’u antrenman yaptığı İl Özel İdaresi Yerleşkesindeki sahada ziyaret etti.
Saha girişinde Isparta Davrazspor Başkan Yardımcısı Oğuz Başaran ve Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu İsmail Cemil Aydoğdu ile Teknik Direktör Hasan Basri Kara tarafından karşılanan Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bilindiği gibi Isparta bizim komşumuz. Yıllarca ve her zaman iyi ilişkiler içinde olduk. Sporda da bu böyle olmuştur ve böyle devam edecektir. Isparta Davrazspor bizim komşu takımımız ve dolayısıyla kardeş takımımızdır. Sizi yakından takip ediyoruz. Alanyaspor olarak her zaman desteğe hazırız.
Bizim olduğu gibi sizlerin de hakemlerden muzdarip olduğunuzu biliyorum. Maalesef hep aynı sorunları yaşıyoruz. Bu BAL ligi de olsa Süper Lig de olsa değişmiyor. Hakem hataları sizleri olduğu gibi bizleri de mağdur ediyor. Ama ülke gerçeği bu ne yapalım. 3. Lig olarak hedef belirlemişsiniz. Bu bizi çok mutlu etti. İnşallah şampiyon olarak hedefinize ulaşırsınız. Biz şampiyonluk yolunda her zaman yanınızdayız. Bakın, bizim takım kaptanımız Gökhan Çelebi Ispartalıdır. Sporu çok seven bir Valiniz var. Bu Isparta için çok güzel bir olaydır. Sayın Valimizin de desteği ile şampiyon olacağınıza inanıyoruz. Isparta’ya gelmişken Isparta Davrazspor’umuzu da ziyaret edelim dedik.

Burada maçlarınızı 7 – 8 bin taraftarın veya spor severin izlediğini öğrendik. Gerçekten çok mutlu olduk. Çünkü, bu kadar taraftar ve izleyici Süper Ligin bir çok takımında bile yok. Örneğin bizim maçlarımıza bu kadar seyirci gelmiyor. Tabii bu konuda Alanya’da etkinlik sayısının çok olması ve insanların vakit geçirecek aktiviteyi bol miktarda bulmalarının da etkisi var. Ben, konuşmamın sonunda Isparta Davrazspor’a şampiyonluk yolunda bir kez daha başarılar diliyorum” dedi.
Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hasan Abiye çok teşekkür ediyoruz. Gökhan’la birlikte beraber Alanyaspor’da oynamıştık. İnşallah bizimde hedeflerimiz var. Bizde Süper Ligde olmayı hayal ediyoruz. Kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda ise; Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Muz’u ile ünlü olan Alanya’dan getirdiği muzları Isparta Davrazsporlu Teknik Heyet ve futbolcularına ikram etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.