Alanyaspor'un Isparta Kampı Sürüyor

Turuncu-Yeşilli takım dünü çift idman yaparak geçirdi. Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut "Play-Off için buradayız" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2014 17:18
Alanyaspor'un Isparta Kampı Sürüyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Alanyaspor'un Isparta kampı tüm hızıyla sürüyor.

Turuncu-Yeşilli takım dün sabah Gönen sahasında kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaparken, öğleden sonra Atatürk Stadyumu'nda taktik içeren bir antrenman yaptı. Antrenmanda tüm oyuncular takımla birlikte çalıştı.

Barida Hotels'de konaklayan Alanyaspor, yarın sabah lig maçı için Diyarbakır deplasmanına gidecek. Maça gitmeyen oyuncular cumartesi ve pazar günü yardımcı antrenör Zafer Şahin nezaretinde idman yapacak.

TEK DÜŞÜNCE PLAY-OFF

Isparta kampının ilk iki gününü değerlendiren Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, "Herkesten uzak sakin bir ortamda kalabilmek için Isparta'ya geldik. Teknik heyetimizle ve takımımızla bir toplantı yaparak 'Play-Off' maçlarına her açıdan nasıl en iyi şekilde hazır olacağımızı konuştuk. Diyarbakır ve Körfezspor maçları bizim için hazırlık maçları formatında geçecek. 'Play-Off'a kadar tüm oyuncularımızı hazır hale getirmeyi hedefliyoruz. Artık tek düşüncemiz 1. Lig'e çıkabilmek ve bunun için 5 zorlu maç bizi bekliyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.