Albüm Tanıtımlarına Isparta'dan Başladı

Popstar Tamer Deniz’in Kum Tanesi adlı albümü çıktı. Popstar Tamer, 2007 yılında yapılan Popstar Alaturka yarışmasında 3. olmuştu. Başarısını ispatlamış olan Tamer Deniz muhabirimizle yaptığı söyleşide albümünü tanıttı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2013 09:43
Albüm Tanıtımlarına Isparta'dan Başladı



1 Nisanda albümü çıkan Tamer Deniz 2000 yılından beri sahne yaptığını anlatarak; “Popstar Alaturka yarışmasından sonra müzik kariyerimde hareketlenme başladı. Aslında 2000’den beri sahne yapıyorum. Düğün salonu mutfağım var. Kendimi müzik adına çok geliştirdim ve Popstar alaturka ile daha yoğun bir müzik hayatım olmaya başladı. Biraz uzun zaman geçti ama ilk albümümü çıkardım. Çok iyi bir albüm oldu. Çok profesyonel isimlerle çalıştık. Müzisyen arkadaşlarım Güven Baran, Murat Güneş, Emirkan gibi çok güzel isimlerle çalıştık. Aynı zamanda Türkiye’nin en iyi yönetmen ve aranjörleriyle, Saut Aydoğan ile çalıştık. Gerçekten çok güzel bir albüm oldu. Albümde 11 şarkı var Çıkış parçamız olan Kum Tanesinin 3 versiyonu bulunmaktadır. Ayrıca Üstat Orhan Gencebay’ın Yarabbim adlı parçasını seslendirdim. Kaya Müzik etiketiyle tüm Türkiye’ye dağıtılan albümüm müzik severlerin beğenisine sunuldu. Albüm tanıtımına da Isparta ile başlamak istedim. Albümden sonra konserlerimiz daha çok olacak. 2. klibimizi de önümüzdeki günlerde çekeceğiz”” açıklamalarında bulundu.

Tamer Deniz festival ve şenliklere severek katılacağını belirterek; “Festival ve şenliklere yine sevgili başkanın, kimin daveti olursa severek iştirak edeceğim. Hemşerilerimizle olmak çok keyifli. Türkiye genelinde festival ve konser çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.