Alçakça Bir Saldırı

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mustafa Selim Özkutlu, “Çok gizli mahiyetindeki görüşmelerin dinlenmesi ve kamuoyuna servis edilmesi, ulusal güvenliğe yönelik alçakça bir saldırıdır” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2014 15:51
Alçakça Bir Saldırı

Milletimizin ve devletimizin içine düşürülmeye çalışılan gayri ahlaki ve gayrinizami seyirden son derece rahatsızız diyen Özkutlu, “MÜSİAD Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği olarak ülkemizin geleceğinin belirlendiği bu dönem içinde, Dışişleri Bakanlığı güvenlik toplantısının illegal bir şekilde dinlenerek, Türkiye Cumhuriyeti’nin çok gizli mahiyetteki görüşmelerinin dinlenmesini ve kamuoyuna servis edilmesini Türkiye’nin ulusal güvenliğine yönelik alçakça bir saldırı olarak değerlendirmekteyiz.

Yaşanan bu olayın hiçbir gerekçeyle açıklanamayacağını, hiçbir özrün mazeret olarak kabul edilemeyeceği iradesiyle Milletimizin ve devletimizin bekasının, birliğinin, dirliğinin hiçbir şart altında tartışmaya açılmasını, Ulusal güvenliğimizi zedeleyecek, tehlike altına sokacak hiçbir hareketi kabul etmemiz, gerekçesi ne olursa olsun mazur görmemiz mümkün değildir. Devletimizin ve Hükümetimizin mahremiyetinin fütursuzca kamuoyuna yansıtılmasını bekamıza yapılmış bir ihanet olarak görüyoruz. Bu vesileyle vurgulamak isteriz ki; Devletimizin, milletimizin birliğini ve dirliğini bozacak, istenmeyen sonuçlar doğuracak her türlü olumsuz hareket, kaynağı ya da gerçekleştireni kim olursa olsun milletimizi karşısında bulacaktır.

MÜSİAD, yaşanan ve izahı olmayan bu son hadisenin tekrar vuku bulmaması için gereken her türlü tedbirin alınmasını ve bunu gerçekleştirenlerin en ağır şekilde bağımsız yargı tarafından cezalandırılmasını katiyetle istemektedir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.