Alev Alev Yandı

Alev Alev Yandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2017 10:21
Alev Alev Yandı

ISPARTA-Antalya karayolu Kargı-1 Tüneli çıkışında bir otomobil aniden alev aldı. Dev dumanların yükseldiği yangında, otomobil olay yerine gelen Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı itfaiye araçlarının müdahalesi ile söndürüldü.

Isparta-Antalya karayolunun 25. kilometresinde Kargı-1 tüneli çıkışında sürücüsü henüz belirlenemeyen 41 SD 762 plakalı bir otomobil Isparta istikametine seyir halindeyken bir anda alev aldı. Otomobilde bulunan sürücü ve yolcular kendilerini dışarı atarken, çevredeki vatandaşlar tarafından itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen Isparta ve Bucak Orman Bölge Müdürlüğü itfaiye aracı söndürdü. Otomobil kullanılamaz hale gelirken, yangın dolayısıyla Isparta-Antalya karayolu bir süre trafiğe kapatıldı. Daha sonra güvenlik önleminin alınmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

ASKER AİLESİ ANTALYA'YA GEZMEK İÇİN GİTMİŞLER
Isparta'da askerlik yapan oğullarının yemin töreni için Cuma günü Isparta'ya gelen asker ailesi Cumartesi günü Antalya'ya gezmek için gitti. Pazar günü ise Isparta'ya geri dönerken otomobil aniden alev aldı. Otomobildeki yangının ise elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.