Alevlerin Kahramanları Günlerini Kutladı

Alevlerin kahramanları bugün Mimar Sinan Caddesi’nde itfaiye sirenlerini açarak vatandaşlar karşısında günlerini kutladı.

Yayınlanma:
Alevlerin Kahramanları Günlerini Kutladı

İtfaiye Müdürü Halil Açar, itfaiye personelinin Isparta için yeterli düzeyde olduğunu ve verdikleri eğitimlerle şu anda yangın oranının yüzde 50 oranında düştüğünü belirterek itfaiye personelinin İtfaiyeciler Gününü kutladı.

İtfaiye Müdürü Halil Açar, açıklamasında şu ayrıntılara yer verdi.

“İnsanların zarar görmemeleri için 7 gün, 24 saat vatandaşların hizmetindeyiz. Bu hizmette son 4 yıla baktığımız da 2 bin 500 yangına çıkmışız ve müdahale etmişiz. Bizim görevimiz sadece yangınla bitmiyor. Trafik kazalarında araç ve gereçlerimizle her türlü yardıma koşuyoruz.

Belediyemiz itfaiye konusunda bize oldukça önem veriyor. Yeni getirilen araçlarımızla en kısa sürede vatandaşların yardımına koşuyoruz. Yani vatandaşların can ve mal güvenliğini en iyi şekilde sağlıyoruz. Ancak bizim vatandaşlardan tek bir isteğimiz var. Bu konuda bilinçli olsunlar. Panik yapmasınlar. Hassasiyet göstersinler ve olası bir yangında hemen 112 çağrı merkezini arasınlar.ajans32

Şu anda Isparta’da 3 bölgeden hizmet veriyoruz. Zaten bizim mesleğimiz de ilk müdahale çok önemlidir. Bizim ilk müdahaleyi yapmamız için vatandaşların heyecan yapmamaları ve adresleri düzgün bir şekilde vermelerini istiyoruz. Bugüne kadar bazı yerlerde eğitimler verdik. Bu eğitimlerin sonucu olarak şu anda vakalar yüzde 50 oranında azaldı. Son olarak şu söylemek istiyorum. Bütün itfaiyeci arkadaşlarımın İtfaiyeciler Gününü kutluyorum”www.ajans32.com  

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum