Alex'ten Fenerbahçeye Kötü Haber

Alex'in sol arka adalesinde zorlanma ve kısmi yırtık tespit edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2011 15:57
Alex'ten Fenerbahçeye Kötü Haber

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de kaptan Alex'in sol arka adalesinde zorlanma ve kısmi yırtık tespit edildiği, bu nedenle de yıldız oyuncunun antrenmana katılamadığı öğrenildi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, günü çift antrenmanla tamamladı. Sarı-lacivertliler teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirdikleri akşam antrenmanında pas çalışmalarının ardından çift kale maçlar yaptı.

Sol arka adalesinde zorlanma ve kısmi yırtık tespit edilen Alex antrenmana katılmadı.

YÜRÜRKEN AKSADI

Tedavisine süren Brezilyalı futbolcu antrenmanın bir bölümünü saha kenarından izleyip daha sonra tesislere girdi. Alex'in yürürken aksadığı görüldü.

Sarı-lacivertlilerin antrenmanında sakatlıkları bulunan Emenike ve Sezer de yer almadı. Emenike'nin durumunun iyiye gittiği belirtilirken bu futbolcunun tedavi olduğu ve takımdan ayrı çalışmalar yaptığı bildirildi. Sezerin ise sağ üst adalesinde zorlanma olduğu, durumunun çok önemli olmadığı kaydedildi.

Sakatlığı geçen Niang ise bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı çalışmalar yaptı. Niang'ın sol ayağına çalışmasının sonunda buz tedavisi yapıldığı görüldü.

Sakatlıkları geçen Serdar, Uğur, Berk, Mehmet ve Emre de antrenmanda takımla çalıştılar.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.