Ali Çokyaşa: 'Çok Ağır Küfürler Yedim'

Ali Çokyaşa: 'Çok Ağır Küfürler Yedim'

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2012 17:46
Ali Çokyaşa: 'Çok Ağır Küfürler Yedim'

08.19.2012 tarihinde saat 19.04detelefonum çaldı. Arayan numara tanımadığım 505 579 20 XX, ben tanımadığım için cevap vermedim. 2 dakika sonra 505 548 85 XX numaralı telefon ısrarla çaldırınca telefonu açtım.

Telefondaki şahıs kendisinin Savaş Irlayıcı olduğunu ve telefon numaramı Tarkan Çetin’den aldığını söyledi ve şöyle devam etti; “ulan o.. çocukları, o bombayı alır g….. patlatırım.Bu sitede sen Zümriye Irlayıcı’ya karşı yazılar yazıyormuşsun. Senin anladığın dilden ben konuşmasını bilirim.

Anasını …. S.k…. çocuğu. Bayramdan sonra geleceğim, senin topal olmayan öbür bacağını da ben kurşunlayacağım.” Çok galiz küfürler devam etti. ben kendisinin kim olduğunu bilmem. Zümriye Irlayıcı ile akrabalığını da bilmem. Kocası mı, abisi mi, babası mı, oğlu mu? Onu da bilmem. Bana bu telefonu Kars’tan açtığını söyledi.

Yanında muhtemelen doktor olan oğlu ve Zümriye Irlayıcı’da vardı. Kendisine telefonda konuştuklarının ses kaydını aldığımı söyledim. Cevabı “kaydınında a… korum” oldu. Konuşmamda ben yasal olmayan hiçbir şey yazmadım, Zümriye Irlayıcı’yı rencide edici, küçük düşürücü değil, öven bir yazı yazdığımı söyledim. Kaldı ki böyle bir yazı bile olsa haklarını bu şekilde aramak yerine savcılığa ve mahkemeye müracaat edebileceklerini ve haklarını adli mercilerde aramaları gerektiğini ısrarla söyledim.

O küfretmeye devam etmekteydi. Yanındakilerin baba küfür etme dediklerini de duyuyordum. Yine ben kendilerine yaşını başını almış birinin bu şekilde edepsiz konuşmasının ayıp olduğunu ve kendisine yakışmadığını
söylediğimde aldığım cevap ‘bayramdan sonra Isparta’ya geleceğim.

Ananızı nasıl s.k.t mi göstereceğim’ dedi ve kapattı. Bayram bitti. Dün ve önceki gün akşama kadar bekledim. Gelen giden olmadı. Bazı işlerim için şehir dışına çıkmam gerekebilir, şayet gelemeyecekse haber versin boşa beklemeyelim.

Sanırım bu yazıyı Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’da okur da Yapı İşleri Şube Müdür vekili olan, İdari Mali İşler Daire Başkanlığında İhale Komisyonunda yetkili olan ve Sağlık Spor Kültür daire başkanı olan, üniversite ile ilgili satın almalarda tek yetkili olduğuna inandığımız bu üstün meziyetli yüce insan Zümriye Irlayıcı’yı çağırıp bu konu ile ilgili bilgi alır.          

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum