Ali Haydar Öner: 'Isparta Bir Kere Daha Kaybetmesin'

Kara Havacılık Okulu’nun lojmanlarının Burdur’a taşınabileceği ilişkin iddialarına CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner’de karıştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ağustos 2012 11:41
Ali Haydar Öner: 'Isparta Bir Kere Daha Kaybetmesin'

Isparta ekonomisi için büyük bir ümitle beklenen ve inşaatı halen devam eden Kara Havacılık Okulu’nun lojmanlarının Isparta değil de Burdur’a yapılacağı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü.

İddianın sahibi ise Isparta MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz’dı.

Korkmaz, Kanal3'de yaptığı açıklamasında iktidar milletvekillerine seslenerek, lojmanların Burdur’a taşınmasının önüne geçmelerini istemişti.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, iktidar kanadı konu ile ilgili sessiz kalmayı tercih ederken, CHP Isparta Milletvekili Ali Haydar Öner ise Isparta’nın bir çok konuda kaybettiğini ve böyle bir süreçte bir kaybın daha Isparta ve ekonomisi açısından büyük bir yıkım olacağını şu sözlerle belirtti.

“Evet Kara Havacılık Okulu’nun lojmanlarının Burdur’a taşınacağı ihtimali var ve bu ihtimalin takipçisiyiz. Bu durum Isparta açısından kabul edilebilir bir durum değildir. Bilindiği gibi Süleyman Demirel Havalimanı Isparta-Burdur’un ortak kullandığı bir bir alan olarak görünüyor. Ancak Burdur bir çok nimetten yararlanırken, Isparta’nın öylece bakakalması kabul edilebilecek bir durum değildir. Burdur bir çok imkandan yararlanırken, Isparta’nın seyretmesini üzüntü ile karşılıyoruz. Bizim üzerimize düşen muhalefet olarak iktidarı uyarmak, yanlışa sevki önlemektir. Bu sürecin gerçekte hayata geçmesi durumunda Isparta’nın yeşeren umutlarının sönmesi anlamına gelmektedir. Bu konuda iktidar milletvekillerini uyarıyor ve konuyu takip ederek, hak edenin Isparta olmasını temenni ediyoruz. Isparta’nın artık daha fazla kaybetmeye tahammülü kalmamıştır. Böyle giderse zaten kaybedecek pek fazla birşeyi de kalmayacaktır.”dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum