Ali Haydar Öner: ' Koltuğu Evime mi Götürdüm?'

Eski il sağlık müdürü Süleyman Önal’nın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne 2 bin 500 TL değerinde özel masaj koltuğu almakla suçladığı CHP Milletvekili adayı ve eski Vali Ali Haydar Öner; “112 Acil Çağrı Merkezindeki çalışma şartlarının zor olduğunu ve oradaki çal

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2011 10:22
Ali Haydar Öner: ' Koltuğu Evime mi Götürdüm?'

Isparta eski il sağlık müdürü Süleyman Önal, CHP adayı eski Isparta Valisi Ali Haydar Öner'i; valilik konutu ile 112 Acil Çağrı Merkezi'ne özel masaj koltuğu almakla suçladı. Vali Öner’de bu suçlamaya, 112 Acil Çağrı Merkezindeki çalışma şartlarının zor olduğunu ve oradaki çalışanların böyle bir dinlenme koltuğuna ihtiyacı olduğu için o koltuğun alındığını söyledi.

ÖNER; “KOLTUĞU SIRTIMA YÜKLENİP GÖTÜRDÜM MÜ?”

Bilindiği gibi, geçtiğimiz gün bir basın toplantısı yaparak CHP Isparta Milletvekili adayı ve eski Vali Ali Haydar Öner’le ilgili sert açıklamalarda bulunan Isparta İl Sağlık eski Müdürü Süleyman Önal, Öner’in 112 Acil Merkezine 2 bin 500 TL vererek masaj koltuğu aldırttığını iddia etmişti. Öner ise yaptığı açıklamada koltuğu aldırttığını doğruladı ve “Ben bu koltuğu kendim kullanmak için almadım. Orada 24 saat görev yapan personel istirahat etsin diye aldım. Ne yani, görevden alındıktan sonra koltuğu sırtlayıp götürdüm mü? Hayır, koltuk devletin koltuğu ve orada duruyor” dedi.

VALİ OĞUZ; “KOLTUK VALİYE TAHSİSLİ ODAYA KONULMUŞ”

Isparta Valisi Memduh Oğuz da 112 Acil Çağrı Merkezi'ndeki iddiaların incelendiğini söyledi. Masaj koltuğu olayını doğrulayan Vali Oğuz, "Buraya operasyon servisinde 24 saat görev yapan personelin istirahatinin sağlanması için 5 tane normal koltuk alınmış görünüyor. Ancak 4 tane normal koltuk var. Yani bu alınan masaj koltuğu beşinci koltuk gibi gösterilmiş ve parası ayrı gösterilmemiş." dedi. Oğuz, demirbaş kaydına girerken de 'masaj koltuğu olarak' girmediğini TV koltuğu olarak kayıtlara girdiğini belirterek, alınan bu masaj koltuğunun da valiye tahsisli odaya konduğunu kaydetti. Masaj koltuğunun 2 Eylül 2010 tarihinde Ali Haydar Öner döneminde alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum