Ali Şen Başkan mı Olacak?

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen, yeniden başkanlığa geçip geçmeyeceği yönündeki soruya 'yok öyle bir şey' diye cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Temmuz 2011 15:38
Ali Şen Başkan mı Olacak?


Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı Metris Cezaevinde ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Metris Cezaevinden çıkarken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şen, Aziz Yıldırım'ı ziyaret ettiğini belirterek, şunları söyledi:

MORALLİ GÖRDÜM

''Kendisini gayet iyi ve moralli gördüm. Bunların gelip geçici olduğunu konuştuk. Cezaevi müdürü dahil herkes inanılmaz yardımsever. Herkes elini uzatıyor. Bütün Fenerbahçelilerin şunu bilmesini istiyorum, herkes sakin olmalı, başkan emin ellerde, sağlığı da iyi.''

MİYADIM DOLMUŞ

Bir gazetecinin taraftar isterse tekrar başkanlığa geçip geçmeyeceğini sorması üzerine Şen, ''Ben görevimi doldurmuşum, miyadım dolmuş, yok öyle bir şey. Fenerbahçe Kulübü'nün başkanı ve yönetim kurulu üyeleri var. 3 Temmuzdan beri hiç beyanat vermedim, konuşmadım. Fakat her Fenerbahçeli gibi içimizin cız ettiği ortadadır. Bu kulübe hizmet etmiş, hayatı bu kulüpte geçmiş insanlar Fenerbahçe için elinden geleni yapmalıdır. Bugün başkanı ziyaret ettiğimde şunu gördüm, bütün Fenerbahçelilerin içi rahat etsin, başkan sıhhatli ve moralli'' dedi.

Bu arada, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Abdullah Kiğılı, Yasemin Merçil ve Hüseyin Ersan Topbaş, Metris Cezaevine geldi. Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticilerinden Kıvanç Oktay da Metris Cezaevinde yaklaşık 1 saat kaldıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapmadan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.