Alkol Yasağı İdeolojik!

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, 9 Eylül tarihinde başlayacak olan ve alkol satışına sınırlama getirten yasanın tamamen ideolojik kaygılarla düzenlediğini ileri sürdü. Şenol, partisinin de kuruluş yıldönümü olan 9 Eylül tarihine işaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Eylül 2013 12:03
Alkol Yasağı İdeolojik!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, 9 Eylül tarihinde yürürlüğe girecek olan ve perakende alkol satış saatlerini düzenleyen yasayı eleştirdi.

İDELOJİK BOYUTU VAR
Şenol, söz konusu uygulamanın tamamen ideolojik olduğunu ve özel yaşama müdahale edildiğini kaydederek “9 Eylül’de başlayacak olan uygulama bir muammadır ve işin ideolojik boyutu vardır” dedi.

ÖZEL YAŞAMA MÜDAHALE
Şenol, ticari anlamda da uygulama ile vatandaşın cezalandırıldığını ileri sürerek “Bu uygulama ticaret hayatı içerisindeki vatandaşı cezalandırmaktadır. Kaçak satış ve merdiven altı satış gündeme getirilmektedir. Bu tamamen özel yaşama müdahale anlamı taşımaktadır” diye konuştu.

ADIM ADIM REJİM DEĞİŞİKLİĞİ
Uygulamanın Anayasal bir suç olduğunu dile getiren Şenol, “Hem Anayasal suç işlenmektedir, hem de adım adım rejim değişikliği gündeme gelmektedir” çıkışını yaptı.

9 EYLÜL’DE İLGİNÇ BİR TARİH
Şenol, partisinin kuruluş yıldönümü olan 9 Eylül tarihi ile uygulamanın başlayacağı tarihin aynı olmasına da göndermede bulunarak “Partimizin kuruluş tarihi olan 9 Eylül’de böyle bir uygulamanın başlayacak olması da oldukça manidardır” iadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum