Alkole Müsamaha Gösterilmeyecek

Vatandaşların ailesi ve sevdikleriyle hoşça vakit geçirebileceği mesirelik alanlarımız için projelerini açıklayan Doğru Yol Partisi Isparta Belediye Başkan adayı Mehmet Uslu, bir müjde daha verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2014 17:17
Alkole Müsamaha Gösterilmeyecek

Yaz mevsiminde Ispartalıların Gökcay, Ayazmana, Gölcük ve Öküzbattı gibi mesirelik alanları kullanması ve buralarda yaşanan çirkin olaylar DYP adayı Mehmet Uslu’yu harekete geçirdi.

Buralarla ilgili birçok şikayet aldığını dile getiren Mehmet Uslu: “Ispartalılar olarak piknik yapmayı, ailemiz ve sevdiklerimizle vakit geçirmeyi seviyoruz. Ancak gittiğimiz yerlerde bir takım sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Bu sıkıntıları ne hikmetse yerel yönetim çözemiyor.

Sonuçta sosyal belediyecilik diye bir kavram var. Ne yazık ki bizim Isparta’da sosyal belediyecilik özde değil sözde hayata geçiriliyor. Nasip olurda Belediye Başkanı seçilirsem, ilimizde bulunan mesirelik alanlara özel güvenlikçiler koyacağız. Amacımız burada vatandaşlarımızın rahat rahat pikniklerini yapması olacak. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Gözlemlediğim kadarıyla bazen istenmeyen olaylar meydana geliyor. Bunun önüne geçeceğiz.

Halkımızın içi rahat olsun. Diğer bir konumuz ise alkol. Biz kimseye alkol alın yada almayın diyemeyiz. Herkesin şahsi fikridir. Herkese saygımız sonsuz. Ancak halkın içinde özellikle mesirelik alanlarda alkol alınmasına izin vermeyeceğiz. Belirttiğimiz gibi kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Hiçbir şekilde alkole müsamaha gösterilemeyecek. Herkes saygı ve sevgi içerisinde pikniğini yapabilecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum