Allah Aşkına Bu Para Neye Yeter

Allah Aşkına Bu Para Neye Yeter

Yayınlanma:
Allah Aşkına Bu Para Neye Yeter

MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Tuncay Engin, Türkiye İşçi Emeklileri Derneğini ziyaret etti. Yapılan ziyaret kapsamında Milletvekili Aday Adayı Engin, Emeklilerin sorunlarını dinledi.

MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Tuncay Engin, emekli vatandaşların en büyük sorunları olan intibak yasası, sağlıktaki katkı payları, çalışan emeklilerin maaş kesintileri, promosyon konusu ve tüfe konularına değindi. Engin, “Eğer Ispartalı vatandaşlarımız bize bu görevi layık görürlerse, bu konuların takipçisi olacağım” dedi.

Türkiye İşçi Emeklileri Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal, da konuşmasında, “Emeklilerin aldıkları maaş belli. Allah aşkına bu para neye yeter” diye konuştu.

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal, emeklilerin sorunlarını MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Tuncay Engin’e anlattı.

Kadir Ersal, “Türkiye’de demokrasi olduğu sürece siyasi partilerde bunun unsurudur. Siyasi partilerde milletvekilleri ve onları seçen bizlerle var olmaktadır.

Tuncay Bey adaylığı kesinleşir ve milletvekili olursa burada verdiği sözlerle bizi yarı yolda bırakmaz inşallah. Biz bugüne kadar çok milletvekili ve aday gördük. Çünür’ü geçtikten sonra bir daha Isparta’ya gelmeyen adaylarımız da oldu. Bizim kendi evladımız olsun, öz olsun, Ispartalı olsun diyoruz.

Emeklilerimizin çok büyük sıkıntıları var. Emekliye 1TL’nin altında zam verildiğinde bir milletvekili de çıkıp da benim babam, amcam da emekli yazıktır demedi. Emekli bir milletvekili orada görev yapıyorsa 23,500 TL maaş alıyor. Elinizi vicdanınıza koyun. Bu emekli 70 yaşına gelmiş hastaneye gidiyor hastaneden para kesiyor. Promosyon vermiyorsunuz. Hakkını gasp ediyorsun. Bugün bir insan asgari ücretten 5000 gün pirimden emekli oluyorsa 640 TL emekli maaşı alıyor. Allah aşkına bu para neye yeter” dedi.

SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM
MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Tuncay Engin, bundan önceki görevlerinde hiçbir şekilde haksızlık yapmadığını belirterek, görev verilmesi halinde emekli büyüklerin sorunlarının takipçisi olacağını söyledi.

Tuncay Engin, “Topluma ve ülkemize hizmet edebilmek amacıyla MHP’den aday adayı oldum. Şuanda ülkenin içinde bulunduğu durumda ülkenin bütünlüğü açısından önemli bir güvence olan MHP’de siyaset yapmaya karar verdim.

Siyaset kanalıyla topluma hizmet edersiniz. Siyaset kanalıyla kendinize hizmet ederseniz çok büyük bir yanlış olur. Topluma hizmet edebilme niyeti ve samimiyetiyle yola çıkıyoruz. Allah niyetimizi bozmasın. Ben her gün ‘Allah’ım niyetimi bozma, yanlış iş yaptırma’ diye dua ederim.
Ama yaparım, yapamam insanları kandırmak doğru değil. 2000 sonrası intibak konusunun takipçisi olacağız. Sağlıktaki katkı paylarının kaldırılması için çalışacağız. Emeklilerimizin sorunlarını çözmek için elimizden geldiğince samimiyetle çaba saf edeceğiz.

Bir insan emekli oluyor. Bazıları ikinci işi yapmak istiyor. O zaman yüzde 15 maaşından kesiliyor. Bu kesintinin kaldırılması için çaba sarf edeceğim. Söz veriyorum. Sorunların hepsini mecliste gündeme getireceğiz.
Sözümüzü unutursak yakamıza yapışın.

Son yıllarda iç ve dış politikada ve ekonomide geriye gidiş var. Daha iyisini yapma vaadiyle inşallah sizlerden destek istiyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum