Allah Onun Cezasını Versin!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ISBAŞ fabrikasının kapanış törenin de bakın kiin için “Allah Onun Cezasını Versin” ifadelerini kullandı…

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Şubat 2014 19:39
Allah Onun Cezasını Versin!

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, fabrikanın Hasan Balaman döneminde 1 milyon TL’lik küçük bir paraya satıldığını belirterek, göreve geldikten 16 ay sonra fabrikayı geri aldıklarını hatırlattı.

Başkan Günaydın, “Bir zamanlar bu fabrika gerçekten çok büyük bir gelir kaynağıydı. Görevi bıraktıktan sonra bir geldik fabrika sıkıntı içerisinde. Soğuk yeller esiyor. Biz tekrar göreve geldikten sonra 1 milyon 136 bin TL borç yapmışlar. Gerçekten Balaman, balabanlık yapmış. Burayı 1 milyon TL’ye satmış. Sadece kasasındaki para satış fiyatından yüksek. Bu fabrika pomza yatakları ile birlikte rahat 500 milyon TL eder. Dünya da böyle bir satış görülmemiştir. Bu Hasan Balaman başkanlığı süresince haram paralarla zengin oldu. Onun ‘Allah Cezasını Versin’.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum