Allah Yolunuzu Açık Etsin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu Isparta Belediyesi’ni ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Kasım 2013 09:09
Allah Yolunuzu Açık Etsin

Burdur’da düzenlenen bir konferansa katıldıktan sonra Isparta’ya gelen ve teşkilatları ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, son olarak Isparta Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın şehir dışında olmasından dolayı, Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu’yu, Başkan Vekili Orhan Eren karşıladı.
Isparta Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarete MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu’nun yanı sıra MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Emine Özdemir, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz ve partililer katıldı.

Isparta Belediye Başkan Vekili Orhan Eren, Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu ve beraberindekilerin ziyaretlerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Topçu, “Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın adına da belediyemize hoşgeldiniz diyorum” dedi.

Isparta Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla çok güzel işlere imza attığını söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu, “Isparta Belediyesi dimdik ayakta duruyor ve katma değerini ortaya koyan bir belediyecilik anlayışıyla inşallah önümüzdeki dönemde daha güzel projelerle MHP iktidarını perçinleyen uygulamalarla ve örnek belediyecilik anlayışıyla güzel şeylere imza atacaktır. Gül kokularını her tarafta hissediyoruz, bu da Peygamber Efendimizin kokusu olarak biliniyor ki, bunu inşallah merkez burası olmak üzere bütün Türkiye’ye yaymak Isparta Belediyesi’ne ve İl Başkanlığı’mızın çalışmalarına nasip olur. Böyle güzel bir davranışın buradan kök salması çok daha güzel şeylere zemin hazırlayacaktır. Allah yolunuzu açık etsin” şeklinde konuştu.
Isparta Belediyesi Başkan Vekili Orhan Eren, MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topçu’ya ziyaret anısına bir plaket ile çeşitli hediyeler takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum