Almanya’dan Isparta’ya Gönül Köprüsü Kuruldu

Almanya Engelli Gönül Dostları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Biefeld Engelliler Derneği Üyesi Dursun Karabel ve işadamı Osman Kozan tarafından Isparta Belediyesi’ne 5 adet işitme engelli cihazı bağışlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2014 14:44
Almanya’dan Isparta’ya Gönül Köprüsü Kuruldu

Karabel ve Kozan, Isparta Belediyesi’ne yardımlarının devam edeceğini ve önümüzdeki günlerde yürüme engelliler için elektrikli araç bağışında bulunacaklarını söyledi.

Almanya Engelli Gönül Dostları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Biefeld Engelliler Derneği Üyesi Dursun Karabel ve işadamı Osman Kozan işitme cihazlarının teslimi için Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ile bir araya geldi. Karabel, yardımların toplanması ve Isparta’ya ulaştırılmasına katkı sunan Rosanne Ülkü Ocakları’na teşekkür ederek, “Dava arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Bugün işitme cihazlarımızı belediyemize teslim ediyoruz. İlerleyen günlerde yürüme engellilerimiz için de elektrikli araçlar başta olmak üzere çeşitli bağışlarımız olacak. Başkanımız ihtiyaç sahiplerine bunları ulaştıracaktır. Burada bulunmaktan dolayı mutluyuz, teşekkür ederiz” dedi.

Ispartalı ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırılmak üzere kendilerine teslim edilen yardımlardan dolayı teşekkürlerini ileten Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, “İşitme cihazlarının her biri 4 bin lira civarında. Bunlar ihtiyaç sahibi Ispartalı halkımıza ve çocuklarımıza ulaştırılması amacıyla bizlere teslim edildi.

Yakında elektrikli araçlarımız ve değişik cihazlarda gelecek. Ayrıca arkadaşlarımız ülkücüler derneği olarak çalışıyorlar. MHP’li bir belediye olarak Almanya’dan bizleri de hatırlamışlar ve çok kıymetli işitme cihazlarını bizlere getirmişler. Bu cihazlarımızı alamayan, maddi durumu iyi olamayan ihtiyaç sahiplerimize takdim edeceğiz. Duyarlılıklarından, yardımsever ve insan severliklerinden dolayı kamuoyu önünde kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum