Alnımız Ak Gezmek İstiyoruz

Isparta Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, Ak Parti Isparta milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel ile birlikte Gülistan ve Gülcü mahallelerinde halka hitap ettiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2014 10:38
Alnımız Ak Gezmek İstiyoruz

Hafta sonu yapılacak seçimler öncesi mahallelerde vatandaşlara hitap eden Ak parti heyeti Gülistan’da güller açması için 30 Mart’ta Ak partide buluşalım” şeklinde oy istediler. Gerçekleştirilen programda ilk olarak kürsüye çıkan Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Günaydın’a Gülistan’dan yüklendi. Günaydın’ın Isparta’nın imarını yapmak yerine kendi geleceğinin imarını yaptığını şu sözlerle söyleyerek, bu şehrin güllerini kurutmana daha fazla izin vermeyeceğiz.”dedi.

“ARTIK YETER”
Özel, “Buradan Günaydın’a sesleniyorum. Isparta’nın parasını har vurup harman savuranlar, ellerini halkın cebinden çekmeyenlere 30 mart’ta biletini alıp gönderelim. Isparta’nın imar konusunu konusunu unutup, kentsel dönüşümünü unutup kendi dönüşümleri için uğraşanlar, kendi imarlarını genişletmek isteyenlere daha fazla bu milleti sömürmelerine izin vermeyeceğiz. Bu seçim mahalli idareler seçiminden çıkmış, Türkiye’nin, dünya mazlumlarının umudu haline gelmiştir. Başbakanımız kısıldığı sesi ile halkının huzuruna çıkarken, sizin sesiniz kısılsaydı bu milleti düşünmezdiniz bile. Günaydın’a sadece biz değil kendi pankartlarında bile “ARTIK YETER” derken bunun devam etmesine izin vermeyeceğiz. Milletin parası ile kendilerine şov yapanlar, kendilerine pay çıkaranlar hem sandıkta paylarını alacaklar hem de gereken cevabı alacaklar.”dedi.

BU TAPULAR SENİN DEĞİL HALKINDIR!
Ardından kürsüye çıkan Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Günaydın’a yine belgeler üzerinden yüklendi.“biz vatandaşının parasını heba edenlerin belgelerini ortaya koymakla görevliyiz, siz de 30 mart’ta sandıkta gerekeni yapmak için görevlisiniz. Isparta’yı iliğine kadar sömürenler, milletin hakkını başkalarına tapulayanlar gereken cevabı Pazar günü elbet alacaktır. Bu sebepten dolayı Gülistan mahallesi başta olmak üzere tüm şehrimizde güller açsın.”dedi.

BAŞIMIZ AK GEZMEK İSTİYORUZ
Son olarak halka hitap eden AK Parti Belediye Belediye Başkan adayı Nuri Uzaktaş, kendisi hakkında hiç bir şaibeli bir durumunun olmadığının altını çizerek şunları söyledi.“bizim hakkımızda hiç bir şey söyleyemezler. Biz belediye başkanı olursak halkımızın içinde başımız dik, alnımız ak gezmek istiyoruz. Bizim hakkımızda şaibe beklentisi olanlar yanıldılar. Bizim abdestimizden şüphemiz olmadığı gibi namazımızdan da şüphemiz yok. 30 Mart’tan sonra sizlere Isparta’nın sorunlarını anlatmaya değil, var olan sorunları hep beraber çözmek için geleceğim.”dedi. Gülistan mahallesinin ardından Gülcü mahallesi meydanlığında halka seslenen Ak Partililer burada da 30 Mart’ı adres göstererek, refahın, mutluluğun, aydınlık geleceğin mührünün atılacağını ifade ettiler.







HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum