Alperen Ocakları Ülkü Ocaklarına Katıldı

Isparta Alperen Ocakları Başkanı, Yönetimi Ve Mensupları Isparta Ülkü Ocaklarına Katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Nisan 2011 12:29
Alperen Ocakları Ülkü Ocaklarına Katıldı

Alparslan Türkeş'in vefat yıldönümü nedeniyle ruhuna edilen hatim duasının ardından düzenlenen toplantıda alınan bu karar kamuoyuna duyuruldu.

Isparta Alperen Ocakları başkanı Ahmet Bayam konuşmasın da, biz "Isparta Alperen Ocaklarına mensup gençler olarak, ülkenin kötü gidişatının farkındayız.Bu kötü gidişata dur denilmezse, vatanın bölünmez bütünlüğünün tehlikeye gireceğini görmekteyiz.üzerinde yaşanacak bir vatanın varlığının olup olmayacağından endişe duymaktayız.

Hal böyleyken bu gidişata dur diyebilecek ve kötü,ellerin kötü emellerini gerçekleştirmek için tek engel olarak gördükleri ülkücü camianın artık tek çatı altında olması gerekliliğine olan inancımızdan dolayı yek vücut olmak adına Ülkü Ocaklarına katılma kararı aldık.

Isparta Ülkü Ocakları tarafından yapılan açıklama :
"Isparta Ülkü Ocakları olarak bizler Alperen Ocaklarına mensup arkadaşların saflarımıza katılmasından çok büyük mutluluk duyduğumuzu belirtiriz. Ülkü Ocakları , varolduğu günden beri Türk gençliğine hizmeti şiar edinmiş , bu yüce milletin geleceği olan gençlerimizi yetiştirmek için gecesini gündüzüne katarak çalışmıştır çalışmaya da devam edecektir. Bugün Türkiye'nin içinde bulunduğu durum aşikardır. Ülke içten ve dıştan kuşatılmış , milletin değerleri ehil olmayan kişilerin elleriyle darmadağın edilmiştir. Ülkemizi bu tahribattan kurtaracak güç bellidir. O güç ülkücü harekettir.

Bizim gibi ülkemizin geleceğiyle alakalı sıkıntı duyan bir şeyler yapmak lazım diye dertlenen, Alperen Ocaklarına mensup arkadaşlarımızın saflarımıza katılmasıyla , daha da güçlenerek mücadelemize devam edeceğiz. Buradan bütün Türk gençliğine seslenmek istiyoruz ; Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Gelin gençler bir olalım ,diri olalım , iri olalım. Bu kötü gidişata hep beraber dur diyelim.

Bugün 4 nisan , Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in vefatının 14. sene-i devriyesi. Başbuğumuzu özlem ve rahmetle anarken, kardeşlerimiz yuvaya dönmelerinden duyduğumuz mutluluğu sizlerle paylaşıyoruz. Ok delemez söz deler Başbuğum ülkücüler dün verdiği sözdeler.Yolun yolumuzdur…"

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.