Alt Yapı Çalışmalarına Devam

Isparta Belediyesi’nin Türkiye’de alt yapı noktasında örnek şehir yapabilmesi için yaptığı çalışmalar hızla devam ediyor. Bundan birkaç hafta önce yağan aşırı yağış nedeni ile baş gösteren taşkınlar ve taşmalar da belediyenin yol çizmesinde bir örnek oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ağustos 2013 16:36
Alt Yapı Çalışmalarına Devam

Yapılan taşkınların nereden kaynaklandığını takip eden belediye bunların çözümü için de kollarını sıvadı. Bu arada Belediye bu yıl için hedeflemiş olduğu kalıcı asfalt ve kaplama çalışmaları için de tüm hızla devam ediyor. Kalıcı asfalt kaplama öncesi yine aynı yol kazılıyor alt yapısı olarak bilinen yağmursuyu kanalizasyon ve içme suyu şebekeleri gözden geçiriliyor. Eskimiş olanlar yenisi ile değiştirilirken, bu güne kadar yapılmamış caddelerin de alt yapı sistemleri kurularak asfalt kaplaması yapılıyor. Kaplama sonrası da yol çizgi çalışmaları ile cadde halka yeniden sunuluyor.

İşte bu çalışmaların bir örneğini Gökkubbe fuar alanında görmekteyiz. Belediye Gökkubbe Fuar alanının etrafında bulunan cadde ve sokakların altyapı çalışmaları yapılırken bir taraftan da kalıcı asfalt kaplama ve trafik çizgi çalışmaları sürdürülüyor. Belediye Başkanı Günaydın’da cadde üzerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Günaydın yapılan çalışmalar sonrasında da basına kısa bir açıklamada bulundu. Günaydın yaptığı açıklamasında, “şehrimizdeki alt yapı çalışmalarını hiç durmadan hızla devam ettiriyoruz. Bildiğiniz gibi bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda yolun daha çabuk bitirilmesi için gecelerimizi de gündüzümüze katar devam ettirmekteydik. Artık bu gece çalışmalarımızda bir ekip daha oluşturarak iki koldan çalışarak çalışmalarımızı bir kat daha artırmış olduk” dedi.

Günaydın ayrıca birkaç hafta önce Isparta’da aşırı yağış nedeni ile meydana gelen sel felaketinin kendileri için bir tecrübe olduğunu belirterek “aşırı yağış nedeni ile bir tecrübe kazandık. Yaptığımız altyapı çalışmalarında yetersiz kalan bölgeleri tespit etme imkanını yakaladık. Teknik personelimiz buralarla ilgili çalışmalarını tamamlamış durumdadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum