Altın Çocuklara Altınbaşak’tan Teşekkür

Her sene, yapılan sınavlarda başarılara imza atan Özel Altınbaşak Anadolu Lisesi, bu yılda hem Türkiye’de hem Isparta’da önemli dereceler elde etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Nisan 2013 12:21
Altın Çocuklara  Altınbaşak’tan Teşekkür

YGS-2 puan türünde Özel Altınbaşak Anadolu Lisesi öğrencisi, Burak Şahinoğlu Isparta ikincisi, Türkiye kırk ikincisi, Bilal Altuntaş Isparta ikincisi, Türkiye yetmiş dördüncüsü olurken, YGS-6 puan türünde Tolga Yiğit Türkiye doksan altıncısı oldu.

Isparta’da farklı puan türlerinde 9 öğrencisi dereceye giren Özel Altınbaşak Eğitim Kurumları yeni bir rekora daha imza atmış oldu. Öğrenci ve velileriyle basın açıklaması düzenleyen Özel Altınbaşak Anadolu Lisesi Müdürü Vahit Çiftçi bu başarıdan dolayı öğrencilerini tebrik etti.

Çiftçi; “Öncelikle bu başarıyı elde etmesinde emeği olan öğretmenlere ve planlı bir şekilde çalışan bu başarıyı elde eden öğrencilere, çocuklarını bize emanet eden velilerimize ve dualarını bizden eksik etmeyen tüm Ispartalılara teşekkür ediyorum. Ayrıca bu eğitim kurumlarına destek vererek başarılı öğrencilerin Isparta’da kalmasını sağlayan fedakâr eğitim gönüllüsü Ispartalılara ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

Türkiye geneli ilk 100’e 3 öğrencisi giren Özel Altınbaşak Anadolu Lisesi Müdürü Çiftçi amaçlarının her alanda Isparta’yı Türkiye ve Dünya’da zirveye taşımak olduğunu belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum